پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

واکنش پنتاگون به انفجار مهیب در بیروت

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در نخستین واکنش به انفجار بیروت گفت هنوز زود است درباره آن اظهار نظر کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 10
کد خبر: ۵۳۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در نخستین واکنش به انفجار بیروت گفت هنوز زود است درباره آن اظهار نظر کنیم.

جسیکا مک‌نالتی روز سه‌شنبه اظهار کرد ما از این انفجار آگاه هستیم اما بسیار زود است که درباره احتمال آسیب دیدن شهروندان آمریکایی اظهار نظر کنیم.

پیش از این، فرهان حق معاون سخنگوی سازمان ملل متحد هم در نخستین واکنش به این انفجار گفت: تا الان هیچ اطلاعاتی از انفجار لبنان به دستمان نرسیده است.

وی ادامه داد: هنوز گزارشی از آسیب دیدن نیروهای سازمان ملل متحد در آن کشور به ما نرسیده است اما امیدواریم آنها و مردم لبنان در این حادثه در سلامت باشند.

معاون سخنگوی سازمان ملل متحد اضافه کرد: آنچه برای ما اهمیت دارد این است که مطمئن شویم ایمنی مردم لبنان تامین می شود و آسیبی به آنها نرسد.

به گزارش خبرگزاری رسمی لبنان، آتش‌سوزی بزرگی در یکی از انبارهای مواد محترقه واقع در بندر بیروت رخ داده است.

براساس این گزارش، صدای انفجار به قدری شدید بوده که در پایتخت و حومه شنیده شده است و نیروهای آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

در همین رابطه خبرنگار شبکه خبری المیادین به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد: این انفجار تروریستی نبوده است.

بنابر گزارش المیادین، صدها نفر در این انفجار زخمی و به بیمارستان نزدیک مکان انفجار منتقل شدند.

از سوی دیگر وزیر بهداشت لبنان با تایید خبر وقوع انفجار در بندر بیروت گفت: انفجار مواد محترقه باعث وقوع این حادثه شده است و براثر این انفجار شمار زیادی زخمی شدند.

 

برترین ها

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار