بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

مردم یمن دوشنبه در محکومیت ترور سردار سلیمانی تظاهرات می‌کنند

مردم یمن دوشنبه در محکومیت ترور سردار سلیمانی تظاهرات می‌کنند مردم صنعاء پایتخت یمن فردا (دوشنبه) در محکومیت ترور سردار شهید قاسم سلیمانی، دست به تظاهرات خواهند زد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۱۵ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 05
کد خبر: ۳۲۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمیته سازماندهی فعالیت‌های مردمی یمن امروز (یکشنبه) در بیانیه‌ای از مردم یمن خواست تا فردا (دوشنبه) در محکومیت ترور سردار شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهانش در منطقه «باب الیمن» صنعاء تجمع کنند.

 

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله یمن،  این کمیته همچنین بر حضور وسیع مردم یمن در کنار مقاومت و در مقابل استکبار جهانی و همچنین محکومیت ادامه تجاوزات ائتلاف سعودی علیه یمن تأکید کرد.

 

روز جمعه گذشته نیز «بدرالدین الحوثی» رهبر انصارالله یمن در بیانیه‌ای با تمجید از مقام شهدای این ترور، به مردم ایران و عراق تسلیت گفت.

 

امروز نیز «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن خواستار پاسخ سریع ایران به آمریکا در پی شهادت سردار «قاسم سلیمانی» شد و گفت، تأخیر در این پاسخ به نفع ایران نیست.

 

بامداد روز جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار