قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

کودکتان کوتاه قد و کم وزن مانده اینجا را کلیک کنید

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره شیوع کم خونی، کم وزنی و کوتاه قدی در کودکان ایرانی توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهرا عبداللهی، در حاشیه چهاردهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان ایران که در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی در حال برگزاری است، با اشاره به کاهش شیوع کوتاه قدی و کم وزنی ناشی از سوء تغذیه در کشور، گفت: آخرین مطالعات کشوری نشان داده است در دو دهه اخیر سوءتغذیه کودکان که یک مشکل جدی بوده که به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.

وی به شیوع کوتاه قدی در کودکان اشاره کرد و افزود: سه دهه پیش شیوع کوتاه قدی ناشی از سوء‌تغذیه در کودکان ۲۰ درصد بود و این میزان در مناطق محروم به ۵۰ درصد می‌رسید، اما بر اساس آخرین مطالعات انجام شده شیوع کوتاه قدی از میانگین ۲۰ درصد به ۴ درصد کاهش پیدا کرده است و این به معنای رشد ۷۵ درصدی در کاهش شیوع کوتاه قدی کودکان است.

عبداللهی با بیان میزان شیوع کم وزنی در کودکان، اظهار کرد: میزان کم وزنی ناشی از سوء تغذیه در کودکان سه دهه پیش ۱۷ درصد بود که با مداخلات صورت گرفته در شبکه بهداشت و درمانی و مراقبت‌های تغذیه‌ای برای کودکان به همراه مداخلات بین بخشی در کاهش سوءتغذیه توانستیم این میزان را به ۳.۸ درصد کاهش دهیم و این نشان از کاهش چشمگیر سوء تغذیه در کودکان است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ادامه داد: در مناطق محروم به دلیل اینکه فقر، بی‌سوادی و خشکسالی و تغییرات آب و هوایی وجود دارد شیوع سوء تغذیه از میانگین کشوری بیشتر است، اما با این حال سوء تغذیه ناشی از کم وزنی در مناطق محروم نیز نسبت به سه دهه پیش به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.

وی به تشریح شیوع کم خونی در کودکان پرداخت و گفت: شیوع کم خونی در کودکان حدود ۴ درصد است که در مناطق محروم به ۸ درصد می‌رسد البته ما کاهش چشمگیری در میزان شیوع کم خونی نسبت به ۳۰ سال پیش داریم و همه این‌ها نتیجه اقدامات بهداشت و درمانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.

چهاردهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان ایران از ۳ تا ۵ بهمن ۹۷ در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی در حال برگزاری است.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار