شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد

قانون «انتقام سخت» در حال ابلاغ برای اجرا است

قانون «انتقام سخت» در حال ابلاغ برای اجرا است عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به بررسی، تصویب و تأیید طرح امروز مجلس در راستای انتقام سخت از تروریسم آمریکایی اعلام کرد هم‌اکنون این قانون توسط رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس‌جمهور ابلاغ خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، احمد امیرآبادی عضو هیأت رئیسه مجلس در حاشیه جلسه امروز (سه شنبه 17 دی98) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران و پس از تصویب طرح انتقام سخت، گفت: نشست شورای نگهبان با حضور 4 تن از فقها و سه تن از حقوقدانان این شورا در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس تشکیل شد و سه فوریت طرح انتقام سخت که به اتفاق آرا تصویب شده بود به تائید اعضای شورای نگهبان رسید.

 

وی افزود:‌ اذن مقام معظم رهبری درباره تخصیص 200 میلیون یورو برای حمایت از نیروی قدس در دو ماه پایانی سال 98 به صورت کتبی اخذ شد و هم اکنون این قانون توسط رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور ابلاغ خواهد شد.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: بر اساس آئین‌نامه داخلی مجلس پس از تصویب سه فوریتی و تائید شورای نگهبان قانون باید بلافاصله توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شود.

 

امیرآبادی افزود: پیش از این گروه سنتکام تروریست شناخته می‌شدن از این پس اعضای پنتاگون هم به عنوان نیروهای تروریستی شناخته می‌شوند.

 

وی گفت: 200 میلیون یورو هم در قالب کمک به نیروی قدس و جهت برداشت از صندوق توسعه ملی در دو ماه پایانی تخصیص پیدا می‌کند و از این اعتبار در جهت مبارزه با جنایات آمریکا استفاده خواهد شد ضمن اینکه وزارت اطلاعات هم می‌بایست جهت شناسایی عاملان و آمران این اقدام تروریستی اقداماتی را باید انجام دهند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار