وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

خروج نیروهای آمریکا از دیرالزور در سوریه

ساعاتی پس از حمله تلافی جویانه ایران در واکنش به اقدام تروریستی آمریکا در عراق، شبکه خبری روسیا الیوم گزارش داد که خبرها حاکی از خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه های خود در دیرالزور واقع در شرق سوریه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۳۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، خبرها حاکی از خروج نیروهای آمریکایی از اطراف میدان نفتی «العمر» و تاسیسات گازی «کونیکو» در دیر الزور است.

 

طبق این گزارش، نظامیان آمریکایی قرار است به سمت پایگاه «الشداد» در حومه جنوبی الحسکه در شمال شرق سوریه حرکت کنند.

 

این در حالی است که رسانه های سوری ساعاتی پیش از آماده باش کامل نیروهای آمریکایی در میدان نفتی دیرالزور خبر داده بودند.

 

میدان نفتی العمر بزرگ ترین میدان نفتی در سوریه است که در کرانه شرقی رودخانه فرات و ۱۰ کیلومتری شرق شهر المیادین در استان دیرالزور واقع است.

 

در واکنش به اقدام تروریستی روز جمعه ۱۳ دی دولت «دونالد ترامپ» که منجر به شهادت سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون جانشین الحشد الشعبی شد، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد امروز از شلیک ده ها موشک بالستیک به سمت پایگاه عین‌الاسد محل استقرار نیروهای آمریکایی در استان الانبار عراق خبر داد.

 

براساس اطلاعیه روابط عمومی سپاه انقلاب اسلامی دهها موشک زمین به زمین به این پایگاه آمریکایی اصابت کرده است.

 

به دنبال این اقدام ایران که مطابق با اصل ۵۱ منشور سازمان ملل متحد صورت گرفته است، امریکا در روزهای اخیر اقدام به خارج کردن نیروهای خود از پایگاه های مختلف در منطقه کرده است.

 

امریکا امروز اعلام کرد که تا سه روز آینده نیروهای خود را از کویت خارج می کند.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار