سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

رای‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران

رای‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران مجلس نمایندگان آمریکا امروز درباره قطعنامه اختیارات جنگی رئیس جمهور برای محدود کردن هرگونه اقدام نظامی ترامپ علیه ایران رای‌گیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۱۹ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 09
کد خبر: ۳۳۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که اعضای مجلس روز پنج‌شنبه (امروز) محدود کردن اختیارات رئیس جمهور برای استفاده از اقدام نظامی علیه ایران را به رای‌گیری خواهند گذاشت.

 

وی در ادامه این بیانیه تاکید کرد: دولت ترامپ هفته گذشته یک حمله نامناسب و تحریک‌آمیز علیه فرماندهان نظامی ارشد ایران انجام داد. دولت بدون مشورت با کنگره دست به این اقدام زد. حمله‌ای که با تشدید تنش‌ها موجب به خطر افتادن جان نیروهای نظامی و دیپلمات‌هایمان در منطقه شد.

 

پلوسی افزود: رئیس جمهور آشکارا نشان داد که یک استراتژی منطقی و منسجم برای ایمن نگه داشتن مردم آمریکا، کاهش تنش با ایران و تضمین ثبات در خاورمیانه ندارد.

 

رئیس مجملس نمایندگان آمریکا همچنین گفت که اعضا برای انجام وظیفه خود در حفظ ایمنی مردم کشور به دنبال تصویب قطعنامه اختیارات جنگی با هدف محدود کردن اقدامات نظامی رئیس جمهور هستند.

 

به نوشته این روزنامه آمریکایی، دموکرات‌ها به دنبال اقداماتی دیگر برای محدود کرد اختیارات نظامی ترامپ هستند که شامل قانونی برای مسدود کردن بودجه تامین مالی اقدام نظامی علیه ایران بدون اجازه کنگره می‌شود.

 

آمریکا روز جمعه گذشته در اقدامی غیرقانونی و جنایت‌کارانه با حمله هوایی به فرودگاه بغداد، سردار قاسم سلیمانی و جمعی از هوادارانش را هدف قرار داد و همه آنها را به شهادت رساند.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز بامداد روز چهارشنبه اعلام کرد که رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه در عملیاتی موفق در پاسخ به شهادت سردار قاسم سلیمانی و همراهانش با شلیک ده‌ها فروند موشک زمین به زمین، پایگاه هوایی اشغالی ارتش تروریستی و متجاوز آمریکا موسوم به «عین الاسد» را در هم کوبیدند.

 

منبع: ایسنا

 

مجید تخت روانچی، نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در دیدار با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل با اشاره به نقش شاخص سردار سلیمانی در مبارزه با تروریسم و شکست داعش، وی را یک قهرمان بی نظیر در ایران و منطقه دانست و مراسم تشییع پنج ملیونی وی در تهران و سایر شهرهای ایران و عراق را نشانه اشتباه محاسباتی آمریکا در این اقدام تروریستی دانست.

 

وی همچنین با اشاره به پاسخ متناسب و قدرتمند ایران ، بر عزم قاطع ایران در دفاع از مردم و سرزمین خود تاکید نمود و در عین حال اضافه کرد که ایران قصد جنگ را ندارد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار