وزارت نیرو استخدام می‌کند + جزییات افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه خود را جدا کنند ایران خودرو: تولید سورن پلاس به‌زودی متوقف می‌شود دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور: بخشی از سد‌های کشور در آستانه بحران قرار گرفته‌اند زمان واریز معوقات بازنشستگان / معوقات کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ / کاهش قیمت سکه مبلغ جدید یارانه نقدی برای دهک‌های اول تا نهم اعلام شد / زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / کاهش نرخ دلار مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ معامله ۵۹۰ کیلوگرم شمش طلا و نقره در بورس کالا قیمت جدید طلا و سکه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ گمرک: تمامی ممنوعیت‌ها برای واردات تلفن همراه برداشته شد اطلاعیه بانک مرکزی درباره بانک آینده

قیمت خودرو کاهش می‌یابد

وزیر صنعت، معدن و تجارت از موافقت با پرداخت ۵ هزار میلیارد تومان به خودروسازان برای تسویه بخشی از بدهی خود به قطعه سازان خبر داد و گفت: طی ۵ ماه آینده التهاب بازار خودرو از بین می رود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۹ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 09
کد خبر: ۳۳۱۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛  رضا رحمانی با اشاره به پرداخت تسهیلات به خودروسازان، گفت: هفته گذشته شورای پول و اعتبار پرداخت ۵ هزار میلیارد تومان به خودروسازان را تصویب کرد تا شرکت‌های خودروساز از این اعتبار برای پرداخت بدهی خود به قطعه سازان استفاده کنند. اگرچه ۵ هزار میلیارد تومان مبلغ زیادی نیست اما می‌تواند مشکل خودروسازان را تا حدودی رفع کند.

 

این عضو کابینه دولت اظهار کرد: مقرر است به هر خودروساز ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت شود تا این اعتبار در اختیار قطعه سازان قرار گیرد؛ روند تخصیص این اعتبار همانند ۴ هزار میلیارد تومانی است که در سال گذشته پرداخت شد.

 

اولویت پرداخت بدهی به قطعه سازان غیروابسته به خودروسازان

وی اضافه کرد: ۵ هزار میلیارد تومان در وهله نخست به قطعه سازانی پرداخت می‌شود که جزو زیرمجموعه خودروسازان نبوده و به معنای واقعی خصوصی هستند چراکه برخی از قطعه سازان زیر مجموعه خودروسازان هستند.

 

رحمانی، پرداخت ۵ هزار میلیارد تومان به خودروسازان برای تسویه بخشی از بدهی آنها به قطعه سازان را عاملی برای تحرک در صنعت خودروسازی دانست و ادامه داد: از آنجایی که تولید خودروسازان افزایش یافته و عرضه به بازار بیشتر می‌شود، قیمت خودرو کاهش می‌یابد.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در شرایط کنونی خودور برای مردم به کالایی سرمایه‌ای تبدیل شده و خرید به منظور حفظ ارزش پول صورت می‌گیرد، تصریح کرد: در حال حاضر تولید خودروسازان از ۴ هزار دستگاه خودرو عبور کرده و در صورت ادامه این روند در ۵ ماهه آینده التهاب بازار خودرو از بین رفته و آرامش به بازار برمی‌گردد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دولت و مجلس عامل اصلی گرونی خودرو
Singapore
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۹
0
0
تو بهارم از این وعده ای پوچ و دروغ در مورد کاهش قیمت خودرو داده بودی که بعد از گذشت 10 ماه نه تنها عملی نشد بلکه پراید تو و اونایی که باهاشون شریکی به 60 میلیون هم رسوندی حالا باز 5000 هزار میلیارد پول بیت المال مردم به بهانه کاهش قیمت خرج مدیران دزد خودروسازی مثل احمد نعمت بخش کن
آخرین اخبار