کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

هوک: هیچ پیش‌شرطی را برای آغاز مذاکرات با ایران نمی‌پذیریم

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز جمعه گفت که واشنگتن هیچ پیش‌شرطی را برای آغاز مذاکرات با ایران نمی‌پذیرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۰ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 10
کد خبر: ۳۳۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «برایان هوک» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز جمعه گفت که واشنگتن هیچگونه پیش‌شرطی را برای آغاز مذاکرات با ایران نمی‌پذیرد.

 

این مقام آمریکایی مدعی شد که این کشور نوک پیکان مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق است ادعایی که مقامات الحشدالشعبی عراق بارها آن را تکذیب کرده و شواهد و مدارک متعددی از کمک آمریکا به گروه تروریستی داعش را منتشر کرده‌اند.

 

نماینده آمریکا در امور ایران در ادامه گفت که به نظر می‌رسد واکنش ایران به ترور سردار سلیمانی به پایان رسیده است.

 

نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد روز چهارشنبه پایگاه عین‌الاسد در عراق که محل استقرار نیروهای آمریکایی است را موشک باران کرد.

 

پس از این عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی بیانیه‌ای اعلام کرد: «رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه طی عملیات موفق بنام عملیات شهید سلیمانی با رمز مقدس یازهرا (س) با شلیک ده ها فروند موشک زمین به زمین پایگاه هوایی اشغالی ارتش تروریستی و متجاوز آمریکا موسوم به «عین الاسد» را درهم کوبیدند.»

منبع: فارس

کلمات کلیدی: هوک داعش ایران
ارسال نظر