گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

درخواست سناتور ارشد دموکرات از ایران

به دنبال آزادی جاسوس آمریکایی از زندان ایران، باب منندز خواهان آزادی دیگر شهروندان بازداشت‌شده از سوی تهران شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی توافق دو جانبه برای تبادل زندانیان و آزادی ژیو وانگ، شهروند آمریکا از سوی ایران، باب منندز ضمن تمجید از آزادی وی، گفت تهران باید دیگر آمریکایی‌هایی که در زندان‌های ایران در بازداشت هستند را آزاد کند.

 

سناتور ارشد دموکرات در بیانیه‌ای مدعی شد: ایران به طرز غم انگیزی به بازداشت‌های نادعادلانه و سیاسی ادامه می‌دهد. در حالی که ما آزادی آقای وانگ را جشن می‌گیریم، نمی‌توانیم رابرت لوینسون، مایکل وایت، باکر و دیگران را فراموش کنیم.

 

منندز از طرفداران جدی تلاش برای آزادی آمریکایی‌های در بازداشت است. مقامات دولتی آمریکا پس از آزادی وانگ اعلام کردند به آزادی شهروندان این کشور در سراسر دنیا ادامه می‌دهند.

 

پیشتر روزنامه نیویورک تایمز به نقل از دو منبع آمریکایی گزارش داد «ژیو وانگ» با یک هواپیمای سوئیسی از تهران به زوریخ رفته و در آنجا با «برایان هوک» نماینده آمریکا در امور ایران دیدار کرده است. یک مقام آمریکایی با اشاره به تبادل زندانی میان آمریکا و ایران، گفت هیچ نشانه‌ای درباره اینکه مذاکرات بیشتری میان دو طرف در جریان باشد وجود ندارد.

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هم بیانیه‌ای با موضوع آزادی ژیو وانگ در ایران منتشر کرد. در بیانیه ترامپ آمده است: «پس از گذشت بیش از سه سال حبس در ایران، ژیو وانگ در حال بازگشت به آمریکاست.»

 

وانگ در سال ۲۰۱۶ به جرم جاسوسی به ۱۰ سال حبس محکوم شده بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر