سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده

تجمع دانشجویی که به شعارهای تند و پاره کردن عکس حاج قاسم کشید

جمعی از دانشجویان تجمع‌کننده امروز، شعارهای ساختارشکنانه‌ای دادند و فضا را به سمتی بردند که منجر به تحریک یک عده و پاره کردن بنر حاج قاسم سلیمانی شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ درپی سانحه سقوط هواپیمای مسافربری بوئینگ 737 که به‌دلیل خطای انسانی رخ داد، مراسم‌های جداگانه‌ای در گرامیداشت جان‌باختگان این حادثه در دو دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

 

تجمع دانشجویی که به شعارهای تند و پاره کردن عکس حاج قاسم کشید

 

برخی دانشجویان این دو دانشگاه با در دست داشتن شمع و نیز قرائت فاتحه و حضور در مقابل درب دانشگاه‌های مذکور، یاد جان‌باختگان سقوط هواپیما را زنده کردند.

تجمع دانشجویی که به شعارهای تند و پاره کردن عکس حاج قاسم کشید

در دانشگاه امیرکبیر در ادامه مراسم تعدادی از دانشجویان که بین 700 تا هزار نفر برآورد می شدند از دانشگاه خارج و وارد خیابان شدند و به‌سمت ضلع شمالی تقاطع حافظ و طالقانی حرکت کردند. در ابتدا مامورین ناجا شرایطی را فراهم کردند تا دانشجویان تجمع و بتوانند شعار دهند اما در ادامه با ورود خیابان اصلی و بسته شدن این نقطه و ترافیک شدید ناجا دانشجویان را متفرق کرد.

 

تجمع دانشجویی که به شعارهای تند و پاره کردن عکس حاج قاسم کشید


دانشجویان با شعار عزا عزاست امروز شروع کردند و در نهایت با شعارهایی علیه مسوولین کشور این تجمع به فضای اعتراضی تند و رادیکال تبدیل شد.


جمعی از حاضرین، شعارهای ساختارشکنانه را به سمتی بردند که منجر به تحریک یک عده و پاره کردن بنر حاج قاسم سلیمانی شد.

 

تجمع دانشجویی که به شعارهای تند و پاره کردن عکس حاج قاسم کشید

 

گفتنی است سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی در حوالی شهرستان شهریار در روز چهارشنبه 18 دی‌ماه باعث جان باختن 176 از هموطنان‌مان و تعدادی تبعه خارجی شد.


ابهام درباره علّت این سانحه دردناک تا صبح امروز ادامه داشت تا اینکه ستاد کل نیروهای مسلّح در بیانیه‌ای اعلام کرد که به‌دلیل تحرکات آمریکا در منطقه و تهدید جمهوری اسلامی به‌ حمله، پدافند هوافضای سپاه به اشتباه بوئینگ 737 را مورد اصابت قرار داده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار