بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

بیانیه سخنگوی دولت درباره سقوط هواپیما و عملیات روانی آمریکا

بیانیه سخنگوی دولت درباره سقوط هواپیما و عملیات روانی آمریکا علی ربیعی سخنگوی دولت دربیانیه‌ای پیرامون سقوط هواپیمای اوکراینی در ایران عملیات روانی آمریکا را در این زمینه محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۰ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 10
کد خبر: ۳۳۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این بیانیه ضمن ابراز تسلیت مجدد دولت جمهوری اسلامی ایران به خانواده‌های داغدیده حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی آمده است:

 

۱- اکنون سازمان هواپیمایی کشوری جمهوری اسلامی ایران کمیته بررسی سانحه را بر اساس مقررات ایکایو تشکیل داده است و با شفافیت، دقت و سرعت تمام، با حضور و مشارکت کارشناسان از همه کشور‌های مرتبط، این سانحه هوایی را از همه جوانب فنی و اجرایی بررسی و به طور کامل اطلاع رسانی خواهد کرد.

 

۲- طبق قواعد بین المللی، سازمان هواپیمایی کشوری از کشوری که سانحه در آن رخ داده است (ایران)، سازمان هواپیمایی کشوری از کشوری که صادر کننده گواهینامه صلاحیت پرواز است (اوکراین)، مالک هوایپما (اوکراین) کارخانه سازنده هواپیما (بوئینگ) و کارخانه سازنده موتور هواپیما (فرانسه) می‌توانند در فرایند تحقیق شرکت کنند. هم اکنون نماینده کشور اوکراین در ایران حضور دارد. ما از شرکت بوئینگ نیز می‌خواهیم نماینده خود را برای مشارکت در فرایند بررسی جعبه سیاه اعزام نمایند.

 

۳- از حضور کشور‌های مرتبط دیگر که اتباع آن‌ها در این حادثه تلخ جان باخته‌اند نیز در فرایند بررسی استقبال می‌کنیم.

 

۴- بنا به دستور رئیس جمهوری نتیجه بررسی‌های فنی و کارشناسی، به طور منظم و سریع، به اطلاع عموم، به ویژه خانواده‌های داغدار خواهد رسید.

 

۵- اعتقاد داریم این روشی اطمینان بخش برای همگان بویژه خانواده‌های داغدار خواهد بود.

 

۶- امروز به روش کاملاً حساب شده و شناخته شده در عملیات روانی به نقل از یک منبع آگاه از پنتاگون که خواسته نامش فاش نشود خبر اصابت دو موشک به هواپیمای اوکراینی را با آب و تاب در رسانه‌ها منعکس کرده است. در آینده که مشخص شد این ادعای دروغ عاری از حقیقت است هیچکس مسئولیت این دروغ بزرگ را بر عهده نخواهد گرفت.

 

۷- توصیه می‌کنیم دولت امریکا به جای دروغ پردازی و شکل دادن یک عملیات روانی، به نتایج بررسی کمیته‌های ذکر شده در بند بالا دقت نمایند.

 

۸- در انتها متأسفم که سیستم عملیات روانی دولت آمریکا و همراهان آگاه و ناآگاه ان‌ها با این دروغ پردازی‌ها بر زخم‌های جانکاه خانواده‌های داغدار نمک می‌پاشند و برای تأمین اهداف خود در این عملیات روانی خانواده‌های قربانیان این حادثه را نیز قربانی می‌کنند.

 

هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراینی با ۱۷۹ مسافر و ۹ خدمه پروازی که صبح چهارشنبه تهران را به مقصد کی‌یف پایتخت اوکراین ترک می‌کرد حوالی شهر جدید پرند در استان تهران به دلیل حادثه آتش‌سوزی سقوط کرد.

 

در این حادثه ۱۴۷ مسافر ایرانی و ۳۲ مسافر خارجی جان باختند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار