امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

آلودگی به تهران باز می‌گردد/ هوای تهران سردتر می‌‌شود

آلودگی به تهران باز می‌گردد/ هوای تهران سردتر می‌‌شود مدیرکل هواشناسی استان تهران از افزایش آلودگی هوای تهران تا اواخر هفته جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی جلالی مدیرکل هواشناسی استان تهران درباره جدیدترین پیش بینی وضعیت جوی اظهار کرد: این هفته نیز استان تهران با هوای آلوده دست و پنجه نرم می‌کند.

 

وی در ادامه افزود: از یکشنبه شب تا چهارشنبه به دلیل پایداری نسبی و سکون جوی در بعضی ساعات کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت آلاینده ها پیش بینی می شود.

 

مدیرکل هواشناسی استان تهران وضعیت آسمان استان تهران طی چند روز آینده را صاف تا کمی ابری دانست و گفت: روز دوشنبه افزایش ابر در استان امکان رخداد بارش پراکنده و خفیف در برخی نقاط شمالی و ارتفاعات را در پی دارد همچنین در ساعات شب و در ارتفاعات و نواحی کوهستانی مه موقت پیش بینی می شود.

 

جلالی در همین رابطه خاطر نشان کرد: طی این مدت به دلیل استقرار توده هوای سرد، یخبندان شبانه سطح زمین و در نواحی شمالی و ارتفاعات شب و روز امشب کاهش نسبی دما را انتظار داریم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار