ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

توضیحات یک مقام امنیتی درباره بازداشت موقت سفیر انگلیس

یک منبع آگاه امنیتی توضیحاتی از چرایی بازداشت موقت و شرایط سفیر انگلیس به‌هنگام مواجهه با نیروهای امنیتی را ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع آگاه امنیتی با اشاره به بازداشت موقت سفیر انگلیس در حاشیه تجمع تعدادی افراد مقابل دانشگاه امیرکبیر، گفت: سفیر انگلیس بعد از حضور مقابل دانشگاه، مشغول تحریک و ساماندهی معترضان بود و بعد از آنکه نیروهای امنیتی به او مشکوک شدند وی را داخل یک مغازه بازداشت کردند.

 

وی اضافه کرد: سفیر انگلیس به‌دلیل حضور غیرقانونی و مغایر با عرف دیپلماتیک در حالت اقدام علیه امنیت کشور بود که مطابق قانون بازداشت شد و در اختیار وزارت امور خارجه قرار گرفت و وزارت امور خارجه نیز وی را آزاد کرد.

 

این مقام امنیتی ابراز کرد: سفیر انگلیس بعد از آنکه در حال تحریک و تصویربرداری از معترضان با نیروهای امنیتی مواجه شد، ترس و نگرانی از لو رفتن و بازداشت در او کاملاً نمایان بود؛ ترس زیادی به او غالب شده بود اما نیروهای امنیتی بر اساس قانون وی را تنها بازداشت کرده تحویل وزارت امور خارجه دادند.

 

وی در پایان گفت: انگلیسی‌ها همواره، وحدت و همدلی ملت ایران را تهدیدی برای خود تلقی کرده‌اند لذا بعد از حضور میلیونی آحاد مردم در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی در حال برنامه‌ریزی برای انتقام از مردم ایران هستند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار