شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

گابریل کالدرون: مدیرعامل پرسپولیس و اطرافیانش تمام تلاششان را کردند که من نباشم

سرمربی آرژانتینی پرسپولیس بعد از جدایی از این تیم به صورت رسمی، گفت: مدیرعامل باشگاه و اطرافیانش تمام تلاششان را کردند تا من نباشم
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شب گذشته بود که به صورت رسمی از قطع همکاری این باشگاه با گابریل کالدرون سرمربی آرژانتینی خبر داد.

 

انصاریفرد امروز هم در مصاحبه اش تاکید کرد که سرمربی پرسپولیس از بین سه گزینه تا فردا معرفی خواهد شد.

 

با این حال گابریل کالدرون با انتشار پیامی در صفحه خود نسبت به دوران حضورش در پرسپولیس واکنش نشان داد و مدیرعامل و اطرافیانش را مقصر این جدایی معرفی کرد.

 

کالدرون در اینستاگرام خود نوشت:

«در این شش ماه با تمام وجود تلاش کردم تا از پرسپولیس یک باشگاه بزرگتر بسازم، چون معتقدیم هواداران و بازیکنان لایق این هستند. امروز به همکاری خودم با پرسپولیس پایان می‌دهم، چون مدیرعامل باشگاه و اطرافیانش تمام تلاششان را کردند تا من نباشم.

 

از هواداران به خاطر حمایتشان تشکر می‌کنم. همچنین از بازیکنان ممنون هستم، چون با تمام وجود برای پرسپولیس تلاش کردند. از اعضای هیات مدیره هم به خاطر اعتماد و شجاعت تشکر می‌کنم. از میهمان نوازی و لطف تمام مردم ایران ممنون هستم. امیدوارم فوتبال ما را دوباره به هم برساند.

 

به نشانه قدردانی از لطف و علاقه شما من یکی از بهترین سفیران ایران بوده و خواهم بود. مرسی، مرسی، مرسی، مرسی.»

منبع: مهر

ارسال نظر