افزایش حمایت قانون از زنان پس از انقلاب-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی
رئیس کارگروه زنان و خانواده ستاد مرکزی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی:

افزایش حمایت قانون از زنان پس از انقلاب

دبیر کارگروه زنان و خانواده ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب گفت: ۱۶۱ قانون به نفع زنان بعد از انقلاب تصویب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 24
کد خبر: ۳۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر ؛  نشست خبری اعلام برنامه‌های کارگروه زنان و خانواده ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی برگزار شد.زهرا آیت‌اللهی رئیس کارگروه زنان و خانواده ستاد مرکزی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی صبح امروز در نشست خبری اعلام برنامه‌های کارگروه زنان و خانواده ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، گفت: بیش از ۴۲ دستگاه دولتی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بودند و بیش از ۱۸ دستگاه کارگروه زنان و خانواده نداشتند، اما با این‌حال به ما کمک کردند.

وی ادامه داد: یکی از فعالیت‌های مهم ماجمع‌آوری دیدگاه رهبران انقلاب در مورد زنان و مسائل مختلف در مورد زنان بود که رهنمود‌های رهبری را برای سیاست‌های کلان کشور مد نظر قرار دادیم.

آیت‌اللهی خاطرنشان کرد: در این راستا کتابی تحت عنوان «جایگاه حقوق و مسئولیت‌های زنان در دیدگاه رهبران جمهوری اسلامی ایران (امام خمینی و مقام معظم رهبری)» تهیه شد. این کتاب مطمئنا در تدوین اسناد بالادستی نظام در حوزه زنان و خانواده می‌تواند محل رجوع قرار گیرد و در آن ۱۰ موضوع مختلف در مورد زنان را مشخص کردیم.

آیت‌اللهی ادامه داد: اقدامات در حوزه‌های مختلف زنان و خانواده را در ۱۰ عنوان حقوقی قضایی، آموزش و پژوهش، سلامت، فرهنگ و هنر، مشارکت‌های اقتصادی، حمایت‌های اجتماعی، دفاعی و امنیتی، بین‌الملل، معنویت و دینداری و حضور زنان در مشارکت‌های اجتماعی و مردمی مورد بررسی قرار دادیم.

وی با بیان اینکه هدف اصلی ما ارائه دستاورد‌های انقلاب اسلامی در حوزه زنان در چهل سال گذشته است، گفت: ما مروری بر عملکرد نظام در این ۴۰ سال در حوزه زنان داشتیم و برای این امر دستگاه‌های مختلف را برای برگزاری همایش‌های زنان و فعالیت‌هایی در حوزه زنان فعال کردیم.

آیت‌اللهی تاکید کرد: حوزه حمایت‌های اجتماعی زنان به طور ویژه در حوزه مشاغل خانگی و خانوادگی در این ۴۰ سال توسعه پیدا کرده‌است.

وی افزود: در حوزه زنان و خانواده اقدامات چشمگیری آن هم با وجود تحریم‌ها و تبلیغات منفی صورت گرفته است، زنان جامعه ما در مقایسه با اوضاع کنونی کشور‌های دیگر بسیار عفیف هستند. نقش زن در رسانه یک زن عفیف است نه زنی که تنها بر جنبه جنسی او تکیه می‌شود.

دبیر کارگروه زنان و خانواده ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب خاطرنشان کرد: ۱۶۱ قانون به نفع زنان بعد از انقلاب تصویب شده است؛ همچنین مرکز حمایت از حقوق زنان و نیز بنیاد صیانت از حقوق خانواده در قوه قضائیه تشکیل شده است. تعداد 2 هزار قاضی زن در دادسرا‌ها مشغول هستند و همچنین ۴۲۲ دادیار زن داریم.

ارسال نظر