بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

پنتاگون: مدرکی دال بر حمله ایران به سفارتخانه های آمریکا نداریم

پنتاگون: مدرکی دال بر حمله ایران به سفارتخانه های آمریکا نداریم وزیر دفاع آمریکا در سخنان خود به صراحت اعلام کرد که از مقامات اطلاعاتی این کشور شواهدی روشن دال بر اینکه ایران در حال طرح ریزی حمله به چهار سفارتخانه این کشور بوده، دریافت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی ادعاهای واهی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر قصد ایران برای حمله به مراکز دیپلماتیک و نظامی این کشور در عراق و منطقه، «مارک اسپر» رئیس پنتاگون روز یکشنبه به صراحت اعلام کرد که از مقامات اطلاعاتی آمریکا هیچگونه شواهد روشنی دال بر اینکه ایران در حال طرح ریزی حمله به چهار سفارتخانه این کشور بوده، دریافت نکرده است.

 

در همین ارتباط، ترامپ روز جمعه مدعی شد که پیش از ترور سردار شهید سلیمانی، ایران احتمالاً سفارت آمریکا در بغداد را مورد حمله قرار داده بود و قصد داشت که به چهار سفارتخانه دیگر آمریکا نیز حمله کند.

 

با این حال اسپر در گفتگو با شبکه سی بی اس آمریکا با ادعاهای ترامپ مبنی بر احتمالی بودن حملات بیشتر به سفارتخانه های آمریکا موافقت کرد؛ اما اذعان کرد که اظهارات ترامپ در شبکه فاکس نیوز بر پایه شواهدی روشن نبوده است.

 

وی در این باره گفت: «آنچه که رئیس جمهور [ترامپ] گفت این بود که احتمالاً حملات بیشتری علیه سفارتخانه ها صورت می گرفت. من با این دیدگاه موافقم. اما رئیس جمهور به هیچ مدرک روشنی استناد نکرد».

 

گفتنی است که پس از ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی در حمله هوایی نیروهای متجاوز آمریکا در بغداد، مقامات دولت آمریکا در توجیه این اقدام خصمانه خود مدعی خطر جدی حمله های ایران به دیپلماتها و نیروهای نظامی آمریکا در عراق و در سرتاسر منطقه شدند!

 

طرح این ادعاها از سوی مقامات کاخ سفید سبب شد که اعضای دموکرات و تنی چند از جمهوریخواهان کنگره آمریکا خواستار ارائه جزئیات بیشتری از سوی کاخ سفید برای اثبات این ادعاها شوند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار