سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

آبه شینزو در دیدار با مقامات سعودی چه درخواستی کرد؟

آبه شینزو در دیدار با مقامات سعودی چه درخواستی کرد؟ «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن در جریان سفر به عربستان سعودی خواستار همکاری ریاض برای ثبات صلح در خاورمیانه شد و از همه طرف ها خواست در شرایطی که تنش ها بین آمریکا و ایران افزایش یافته است خویشتنداری کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۳ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 13
کد خبر: ۳۳۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ کیودو خبرگزاری رسمی ژاپن روز دوشنبه به نقل از یک منبع دولتی ژاپن گزارش کرد آبه در دیدار «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی از تاثیر شدید یک درگیری نظامی در منطقه بر سایر کشورهای جهان ابراز نگرانی کرده است.

 

به گفته این مقام ژاپنی، دو طرف در این دیدار توافق کردند تلاش های جمعی برای کاهش تنش در خاورمیانه ضروری است.

 

آبه به ولیعهد سعودی گفت: یک درگیری نظامی در خاورمیانه می تواند تاثیر زیادی بر صلح و ثبات جهانی داشته باشد من می خواهم از همه کشورهای ذیربط بخواهم که در برابر اوضاع مسئولیت پذیر باشند.

 

گزارش می افزاید «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی نیز در این دیدار از تصمیم ژاپن برای اعزام نیرو به خاورمیانه حمایت کرده است.

 

حضور نظامی ژاپن در منطقه شامل اعزام یک شناور، یک هواپیمای گشتی نیروهای دفاع از خود به همراه ۲۶۰ پرسنل به خاورمیانه است مناطق محل انجام این ماموریت محدود به خلیج عمان و تنگه باب المندب می‌شود، آبراهی که دریای سرخ و خلیج عدن را به هم وصل می‌کند.

 

سفر «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن به خاورمیانه از روز شنبه آغاز شد او روز یکشنبه با وزیر خارجه، پادشاه و ولیعهد عربستان دیدار کرد آبه روز دوشنبه برای ملاقات با ولیعهد «شیخ محمد بن زید آل نهیان» به امارات متحده عربی سفر می کند در عمان نیز پیش بینی می شود نخست وزیر ژاپن روز سه‌شنبه با «سید اسعد بن طارق بن تیمور آل سعید» معاون نخست وزیر در امور بین الملل و همکاری های بین المللی و نماینده ویژه سلطان عمان گفت و گو کند.

 

آبه به دنبال این است که نقش خود را برای ایجاد ثبات در خاورمیانه انجام دهد جایی که ژاپن بیشترین واردات نفت خام خود را از آن منطقه تامین می کند همکاری های بیشتر با عربستان سعودی، امارات متحده عربی و عمان به عنوان همکاری برای تامین انرژی پایدار تلقی می شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار