حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

اعلام وضعیت اضطراری در سراسر ژاپن

وضعیت اضطراری اولیه در ژاپن محدود می‌شد به توکیو، اوساکا، و پنج استان دیگر، اما اکنون این وضعیت به هر ۴۷ استان کشور گسترش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 17
کد خبر: ۴۰۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، دولت ژاپن در سراسر کشور وضعیت اضطراری اعلام کرده‌است. پیشتر وضعیت اضطراری به هفت بخش محدود می‌شد، اما طی هفته‌ها و روز‌های گذشته بر شمار بیماران، نگرانی‌های عمومی و انتقاد‌ها از دولت شینزو آبه افزوده شده است.

 

وضعیت اضطراری اولیه در ژاپن محدود می‌شد به توکیو، اوساکا، و پنج استان دیگر، اما اکنون این وضعیت به هر ۴۷ استان کشور گسترش یافته است.

 

آبه همچنین اعلام کرده دولت او قصد دارد صد هزار ین، پول نقد به تمامی شهروندان این کشور ۱۲۶ میلیون نفری بدهد.

 

البته وضعیت اضطراری در ژاپن به معنی مقررات و محدودیت‌های سخت ترددی نیست و دولت ژاپن عملا قادر به اجرای ممنوعیت‌های بسیار گسترده هم نیست. اما تقریبا تردیدی وجود ندارد که این قوانین بر اقتصاد و رکود آن بی‌تأثیر نخواهد بود.

 

اواخر ماه آوریل و اوایل ماه مه، تعطیلاتی در ژاپن وجود دارد که با عنوان «هفته طلایی» شناخته می‌شود و در این روز‌ها معمولا شهروندان به شهر‌ها و استان‌های زادگاه خود یا به سفر می‌روند. در سال جاری این تعطیلات تا ششم ماه مه ادامه دارد.

 

شینزو آبه گفته که برای پایان دادن به وضعیت اضطراری لازم است مردم بین ۷۰ تا ۸۰ درصد از تماس‌های خود با دیگران بکاهند. او در عین حال از سفر‌های آزادانه و زیاد مردم بین مناطق مختلف ابراز نگرانی کرده‌است.

 

شنیزو آبه با انتقاد‌هایی روبه‌رو است که محور اصلی آن‌ها کوتاهی در وضع مقررات و محدودیت‌ها در پی همه‌گیری ویروس کرونا است.

 

پنج بخش یا استانی که پیشتر وضعیت اضطراری در آن‌ها وضع شده بود، دربرگیرنده حدودا نیمی از جمعیت کل کشور هستند.

 

منبع: فرارو

ارسال نظر
آخرین اخبار