پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

توضیح رئیس پلیس تهران درباره وضع امنیتی پایتخت

فرمانده انتظامی پایتخت آخرین وضعیت امنیتی پایتخت را با توجه به بمباران تبلیغاتی و جو سازی معاندین، مطلوب ارزیابی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۳ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 13
کد خبر: ۳۳۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی، گفت: وضعیت امنیتی پایتخت مطلوب است و هیچ گونه مشکل خاصی نداریم.


وی در خصوص حضور پررنگ مأموران پلیس، به تبلیغات گسترده ضد انقلاب و معاندین در پی حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی اشاره کرد و ضمن تسلیت به خانواده‌هایی که عزیزانشان را در این سانحه ناگوار از دست داده اند، افزود: این عزیزان بدانند که همه مسوولان نیروهای مسلح و ناجا خود را شریک غم آن‌ها می‌دانند؛ چرا که ما نیروهای مسلح پیشمرگ مردم و خادم ملت هستیم.


سردار رحیمی گفت: هم اکنون به دلیل اشتباه یک نفر، دشمنان و معاندان با بمباران تبلیغاتی، دروغ و ناروا بر علیه کشور راه انداخته و تعدادی هم از داخل کشور آگاهانه یا ناآگاهانه همراه آن‌ها شده و سعی دارند آرامش مردم را مختل کنند.


فرمانده انتظامی پایتخت به سوء استفاده گران هشدار داد که نظام جمهوری اسلامی نظامی قدرتمند و پایدار بر باورها اعتماد و حمایت‌های مردمی است و نیروهای مسلح جان فدای ملت بوده و با تمام وجود از آرامش و امنیت و ناموس مردم دفاع می‌کنند.


سردار رحیمی ادامه داد: پلیس با صبر و مدارا با افرادی که تجمع کرده بودند رفتار کرد؛ در تجمعات، پلیس به هیچ وجه تیراندازی نکرد چرا که سعه صدر و خویشتن داری در دستور کار ماموران پلیس پایتخت بوده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار