چین: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران غیرسازنده است عراقچی: سه کشور اروپایی از روندهای دیپلماتیک آتی کنار گذاشته خواهند شد گفت‌وگوی عراقچی و همتای کره‌ای در سازمان ملل اسلوونی برای نتانیاهو ممنوعیت سفر اعمال کرد حمله رژیم صهیونیستی به پایتخت یمن بقائی: ادعای آمریکا درباره تمایل به دیپلماسی چیزی جز فریب و تناقض آشکار نیست دیدار عراقچی و وزیر خارجه فرانسه در سازمان ملل جزئیات دیدار اردوغان و ترامپ واکنش حماس به سخنان ابومازن علیه مردم و مقاومت فلسطین وزارت خارجه آمریکا: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم انصارالله یمن: کل جهان متوجه نقش ایران در دفاع از مظلومان شده‌اند بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره گفت‌وگوی لاوروف و روبیو غریب آبادی: با سفرای چین و روسیه در مورد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت بحث کردیم/ درباره اقدام هماهنگ علیه تلاش‌های اروپا برای بازگرداندن تحریم‌ها، توافق شد پزشکیان در دیدار با مکرون: آماده‌ایم که در چارچوبی قابل قبول، با طرف‌های اروپایی در بحث هسته‌ای گفت‌و‌گو کنیم دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر نروژ

هشدار ظریف به انگلیس و اتحادیه اروپا

وزیر خارجه عنوان کرد: تروئیکای اروپا می‌تواند برجام را حفظ کند، ولی نه با جلب رضایت قلدر و اعمال فشار بر ایران، در عوض، اروپا باید این شجاعت را داشته باشد که به تعهداتش عمل کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 14
کد خبر: ۳۳۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در پی اقدامات و اظهارات نا به جای اخیر مقامات انگلیسی و بیانیه سه کشور اروپایی در صفحه توئیترش نوشت:

 

۱) اشتباه دیپلماتیک؟ انگلستان در حال تقلید رفتار ایالات متحده است و کورکورانه با ماجراجویی تروریستی او همدستی می‌کند. آخرین بار که انگلستان توسط ایالات متحده به مسیر بدنامی کشیده شد، جنگ عراق بود. مسئله چگونه حل و فصل می‌شود؟ یک مسیر شرافتمندانه تغییر را در پیش بگیرید و طبق دستور دادگاه، بدهی خود به ایرانیان را بپردازید.

 

۲) طی بیست ماه، سه کشور اروپایی عضو برجام - با پیروی از سیاست انگلستان در جلب رضایت ایالات متحده- به دیکته‌های آمریکا تن داده است. این کار هیچ نتیجه‌ای در بر نداشته و هرگز نخواهد داشت. تروئیکای اروپا می‌تواند برجام را حفظ کند، ولی نه با جلب رضایت قلدر و اعمال فشار بر ایران که به برجام پایبند بوده است. در عوض، اروپا باید شجاعت این را داشته باشد که به تعهدات خود عمل کند.

 

به گزارش فارس، «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس روز یکشنبه ۲۲ دی ماه در بیانیه‌ای خواستار پایبندی کامل ایران به توافق هسته‌ای شدند.

 

در این بیانیه که توسط دفتر رئیس جمهور فرانسه منتشر شده، آمده است: «ما از ایران می‌خواهیم تا تمامی اقدامات ناسازگار با توافق را بازگردانده و به پایبندی کامل (به برجام) بازگردد.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما از ایران می‌خواهیم تا از اقدام خشونت‌آمیز یا اشاعه خودداری کرده و آماده تعامل با ایران درباره این دستورالعمل بوده تا ثبات در منطقه حفظ شود.»

 

از سوی دیگر دومینیک راب وزیر خارجه انگلیس در اظهاراتی در پارلمان این کشور ایران را به اعمال تحریم‌ها تهدید کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار