المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

ظریف: گمان می‌کردند با ترور سردار، مردم در خیابان‌های تهران و عراق خواهند رقصید

ظریف: گمان می‌کردند با ترور سردار، مردم در خیابان‌های تهران و عراق خواهند رقصید وزیر خارجه ایران در کنفرانسی در پایتخت هند تصریح کرد که واشنگتن گمان‌ می‌کرد که با ترور سپهبد سلیمانی مردم در خیابان‌های تهران و عراق به رقص درمی‌آیند و این نمایانگر جهل و استکبار آمریکا است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۵ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 15
کد خبر: ۳۳۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران امروز (چهارشنبه) در نشست سالانه گفت‌وگوهای «رایسینا»در خصوص تنش‌های اخیر منطقه غرب آسیا گفت: «تحولات ناراحت‌کننده دو هفته اخیر، بازتابی از مشکل جدی نوع نگرش آمریکا به امور بوده است. در وهله اول، آمریکا همه‌ امور را از چشم‌انداز خود و نه از چشم انداز مردم این منطقه می‌بیند».

 

وی ادامه داد: «وقتی آنها با نقض حاکمیت عراق، یک فرمانده قابل احترام را در این کشور ترور کردند، گمان می‌کردند مردم در خیابان‌های تهران و عراق خواهند رقصید......این نمایانگر دو مطلب است که بسیار خطرناک است و وقتی این دو چیز با هم ترکیب شوند، بسیار خطرناک‌تر می‌شود: جهل و استکبار. وقتی شما یک نادان متکبر یا یا یک متکبر نادان باشید، فاجعه‌بار است، به ویژه اینکه اگر قدرت زیادی هم داشته باشید».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران سپس به مراسم تشییع باشکوه حاج قاسم سلیمانی و محبوبیت جهانی وی اشاره کرد و گفت: «شما شاهد واکنش‌ها (به ترور سپهبد سلیمانی) نه تنها در ایران و عراق بودید بلکه در 430 شهر هند، مراسم‌ها و عزاداری‌هایی به صورت خودجوش برای بزرگداشت سردار سلیمانی برگزار شد».

 

وی درباره نقش سپهبد سلیمانی در مبارزه با تکفیری‌های داعش گفت: سپهبد سلیمانی تنها نیروی موثر در مبارزه علیه داعش بود. رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: از ترور او جز ترامپ و داعش کسی خوشحال نشد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار