پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

تخفیف به افرادی که عوارض ساختمانی را نقدی پرداخت کنند

تخفیف به افرادی که عوارض ساختمانی را نقدی پرداخت کنند ارائه تخفیف به افرادی که عوارض صدور پروانه و گواهی های ساختمانی را نقدی پرداخت کنند در صحن شورای شهر تهران تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 14
کد خبر: ۳۳۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  اعضای شورای شهر تهران به پیشنهاد کمیسیون های شهرسازی و معماری و برنامه و بودجه شورای شهر تهران مبنی بر ارائه تخفیف به شهروندانی که عوارض صدور پروانه و گواهی های ساختمانی را نقدا و بصورت یکجا پرداخت کنند، رای مثبت دادند.

 

بر اساس این مصوبه خسارت تاخیر تادیه اسناد نکول شده که تاریخ سررسید آنها تا پایان سال ۱۳۹۶ است، در صورت پرداخت کل بدهی به صورت نقد و یکجا (شامل اصل و بدهی و خسارت تاخیر تادیه) تا پایان سال ۱۳۹۸ مشمول تسهیلات تشویقی خواهد گردید.

 

در این مصوبه آمده است اسناد با سر رسید قبل از سال ۱۳۹۰ و کمتر از ۱ میلیارد ریال مشمول ۷۰ درصد تخفیف، اسناد با سر رسید قبل از سال ۱۳۹۰ از یک تا ۲ میلیارد تومان مشمول ۶۰ درصد تخفیف، اسناد با سر رسید از ۱/۱/۱۳۹۰ تا ۲۹/۱۲/۱۳۹۶ و کمتر از یک میلیارد ریال مشمول ۵۰ درصد تخفیف و اسناد با سر رسید از ۱/۱/۱۳۹۰ تا ۲۹/۱۲/۱۳۹۶ و از یک تا دو میلیارد ریال مشمول ۴۰ درصد تخفیف می شوند.

 

بر اساس مصوبه سال گذشته شورای شهر تهران، میزان تخفیف بر اساس نرخ سود بانکی معادل حدود ۱۵ درصد بود که با مصوبه امروز شورا، هم شهروندان به پرداخت نقدی عوارض تشویق می شوند و هم روند تکمیل پروژه های عمرانی شهرداری شتاب می گیرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار