پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود

وزارت خارجه انگلیس: مک ایر به تهران برمی‌گردد

روزنامه ایندیپندنت نوشت که مک‌ایر برای گفتگو درباره این اتفاق به لندن سفر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۵ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 15
کد خبر: ۳۳۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک سخنگوی وزارت امورخارجه انگلیس اعلام کرد که سفیر این کشور در تهران در سفری از پیش برنامه‌ریزی شده به لندن بازگشته است.

 

به گزارش ایسنا به نوشته ایندیپندنت، یک سخنگوی وزارت امورخارجه انگلیس امروز (چهارشنبه) با تاکید بر اینکه سفر راب مک‌ایر به لندن از پیش برنامه‌ریزی شده بود، گفت که او قصد بازگشت به تهران را دارد.

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد که بازگشت سفرا به کشور برای انجام رایزنی و گفتگو امری معمول است و به‌طور متداول اتفاق می‌افتد.

 

راب مک‌ایر سفیر انگلیس در تهران پس از آنکه در ابتدای هفته جاری به دلیل شرکت در یک تجمع اعتراضی در تهران برای مدتی کوتاه بازداشت شد به لندن بازگشته است.

 

روزنامه ایندیپندنت نوشت که مک‌ایر برای گفتگو درباره این اتفاق به لندن سفر کرده است.

 

وزارت امور خارجه کشورمان در بیانیه‌ای با غیرقانونی، غیرحرفه‌ای و مشکوک خواندن حضور سفیر انگلیس در تهران در یک تجمع داخلی، این اقدام و همچنین اظهارات مقامات انگلیسی در این رابطه را محکوم کرد.

 

وزارت امور خارجه با یادآوری سابقه استعماری انگلیس در خاورمیانه اضافه کرده است که زمان دخالت سفرای انگلیس در امور داخلی دیگر کشور‌ها و ایجاد تفرقه و دامن زدن به منازعات داخلی مدت‌ها است به سر رسیده و انگلیس باید این قبیل اقدامات مفتضحانه را کنار بگذارد و بدانند از دورانی که آفتاب در امپراتوری بریتانیا غروب نمی‌کرد دهه‌ها گذشته است. مردم هوشیار ایران با تمامی تفاوت سلیقه‌ها و دیدگاه ها، مداخله خارجی‌ها و به ویژه دولت‌هایی با سابقه استعمار و حمایت از دیکتاتور‌ها را نمی‌پذیرند و فراموش نمی‌کنند که همین دولت انگلیس حامی اصلی و تسلیح کننده قصابان خاشقجی و کودک کشان یمن است.

 

وزارت امور خارجه در پایان این بیانیه خواستار خاتمه فوری هر گونه اقدام مداخله جویانه و تحریک کننده از سوی سفارت انگلیس در تهران شده و هشدار داد در صورت ادامه چنین رفتار‌هایی وزارت امور خارجه دیگر تنها به احضار سفیر بسنده نخواهد کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار