حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش

سفیر انگلیس: به ایران برگشتم

«رابرت مک‌ایر» سفیر انگلیس در ایران که بعد از جنجال‌ها پیرامون حضورش در یک تجمع غیرقانونی تهران را ترک کرده بود امروز (پنجشنبه) با انتشار ویدئویی به زبان فارسی بازگشتش را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 07
کد خبر: ۳۵۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مک‌ایر» با انتشار ویدئویی در اینستاگرام گفت: «من اخیراً از لندن به تهران برگشتم. این سفر مهمی بود که از قبل برنامه‌ریزی شده بود.»

 

مک‌ایر، روز ۲۲ دی‌ماه پس از حضور در یک تجمع غیرقانونی مقابل دانشگاه امیرکبیر برای مدت کوتاهی بازداشت و سپس آزاد شد. او روز ۲۵ دی‌ماه تهران را ترک کرد.

 

مک‌ایر درباره سفرش به لندن گفت: «من با وزیر خارجه کشورمان و دیگر مقامات ارشد کشورمان دیدار داشتم و با آن‌ها درباره اینکه چگونه می‌توان موضوعاتی که برای ایران و بریتانیا مهم هستند را پیش برد صحبت کردم.»

 

او سپس به مسئله «برجام» پرداخت و مدعی شد کشورش قصد دارد با طرف‌های این توافق هسته‌ای از جمله ایران همکاری کند.

 

مک‌ایر خاطرنشان کرد: «در مورد برجام ما می‌خواهیم با ایران، فرانسه و آلمان و همچنین روسیه و چین همکاری کنیم تا از مکانیزم حل اختلاف یعنی Dispute resoloution meachanism استفاده کنیم و راهی به جلو پیدا کنیم که بتوان نگرانی بین‌المللی درباره برنامه هسته‌ای ایران و همچنین نگرانی‌های ایران درباره مزایای اقتصادی که از آن برخوردار می‌شود را برطرف کنیم.»

 

سفیر انگلیس در ادامه با اشاره به اینکه در هفته گذشته مقام‌های ساز و کار موسوم به «اینستکس» به تهران سفر کرده‌اند آن را مایه خوشحالی دانست.

 

وی گفت: «باعث خوشحالی بود که هفته گذشته شاهد آمدن مقامات اینستکس به تهران بودیم که درباره پیشرفت کار این‌ها با مقامات ایران گفتگو کردند.»

 

مک‌ایر همچنین تأکید کرد خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، تعهد این کشور نسبت به برجام و اینستکس را تحت تأثیر قرار نخواهد داد.

 

او گفت: «بعضی وقت‌ها از من می‌پرسند آیا خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تعهد کلی ما را نسبت به اینستکس و همچنین برجام تحت تأثیر قرار می‌دهد یا نه. جواب من این است: "خیر؛ ما کاملاً نسبت به این موضوعات متعهد باقی خواهیم ماند.»

منبع: ایرنا

ارسال نظر