تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

بیانیه اتحادیه اروپا درباره دیدار ظریف و بورل

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای گزارش کرد که امروز (پنجشنبه) «جوزب بورل» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در «دهلی نو» پایتخت هند با یکدیگر گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 16
کد خبر: ۳۳۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، بنا به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه اروپا، در این بیانیه در خصوص دیدار این دو مقام اروپایی و ایرانی آمده است: «آنها در یک گفت‌وگوی صریح، در خصوص جدیدترین تحولات برجام گفت‌وگو کردند».

 

این بیانیه ضمن تأکید بر علاقمندی بورل به حفظ برجام ادامه داد: «جوزب بورل» بر تداوم علاقه اتحادیه اروپا به حفظ برجام تأکید کرد که (این امر) بیش از هر زمانی به واسطه تنش‌های خطرناک منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) و خلیج (فارس) حائز اهمیت است».

 

اتحادیه اروپا همچنین بر تأکید ظریف و بورل به ادامه ارتباطات در روزهای آتی اشاره کرد و گفت: «هر دو شریک در خصوص حفظ ارتباط نزدیک و ادامه تعامل در هفته‌های آتی توافق کردند».

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صبح امروز در اولین دیدار خود از زمان انتصاب به عنوان رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در دهلی‌نو با محمدجواد ظریف دیدار و گفتگو کرد.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که ظریف در یک گفتگوی صریح و مستند و با برشمردن اشتباهات و بی عملی اروپایی‌ها در قبال تعهداتشان در برجام، اقدام اخیر سه کشور اروپایی و ادعاهای آنها را مردود خواند و خواستار تصحیح رفتار آنان در قبال ایران و برجام شد.

 

سه کشور اروپایی عضو برجام (آلمان، فرانسه و انگلیس) اخیرا مکانیسم حل و فصل اختلافات در برجام را فعال کردند. این اقدام با واکنش ایران مواجه شد و سخنگوی وزارت خارجه ایران آغاز فرآیند حل و فصل اختلافات در برجام از سوی 3 کشور اروپایی را انفعالی و از موضع ضعف برشمرد و تصریح کرد: به بدعهدی و اقدامات غیرسازنده ۳ کشور اروپایی با جدیت و قاطعیت پاسخ می‌دهیم.

منبع: فارس

ارسال نظر