دستگیری شبکه جاسوسی وابسته به اتاق عملیات مشترک آمریکا، اسرائیل و عربستان در یمن دستور دیوان عالی آمریکا برای توقف پرداخت کمک‌های غذایی عون: لبنان به توافق آتش‌بس پایبند است واکنش بقائی به اعتراف ترامپ به مشارکت آمریکا در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به ایران روسیه: تحرکات هسته‌ای آمریکا را زیر نظر داریم هشدار ایران نسبت به تبعات خطرناک سیاست‌های جنگ‌افروزانه رژیم اسرائیل بر ثبات منطقه گروسی: دیپلماسی تنها راه پایدار در قبال ایران است کره‌شمالی موشک بالستیک شلیک کرد دیپلمات غربی در لبنان: صبر حزب‌الله رو به پایان است رویترز: آمریکا به دنبال حضور نظامی در دمشق است موج حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان شرط مهم ایران برای مذاکره با آمریکا نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید

توضیحات موسوی درباره علت لغو سفر ظریف به داووس

سخنگوی وزارت خارجه ایران علت لغو سفر ظریف به داووس را به خاطر تغییرات یک طرفه در برنامه‌ریزی که از قبلا مورد توافق قرار گرفته بود، عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۳۰ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 20
کد خبر: ۳۴۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توئیتی با اشاره به عدم حضور محمدجواد ظریف در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس نوشت: «محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران کاملا آمادگی داشت که در نشست سال جاری مجمع جهانی اقتصاد در پی دعوت رسمی و شخصی صورت گرفته از سوی این مجمع، حضور یابد. متاسفانه به دلیل تغییرات یک طرفه از سوی مجمع جهانی اقتصاد در برنامه ریزی که قبلا مورد توافق دو طرف قرار گرفته بود، (شاید برای رسیدن به همین هدف) این امر محقق نشد و یک فرصت برای گفتگو از دست رفت.»

 

موسوی امروز نیز در نشست هفتگی با خبرنگاران با اعلام اینکه ظریف امسال به داووس نمی‌رود، عنوان کرد: قرار بود محمدجواد ظریف همین روز‌ها برای شرکت در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس به سوئیس برود که به رغم دعوت رسمی و حضوری اولیه از ایشان، برنامه تنظیمی که برای ایشان داشتند و برنامه‌ای که توافق شده بود را به هم زدند و ترتیبات دیگری را در نظر گرفتند که این سفر متاسفانه انجام نمی‌شود.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار