رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

آمریکا برای اجرای تحریم‌های تازه ایران زمان تنفس ۹۰ روزه اعلام کرد

خزانه‌داری آمریکا با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد به شرکت‌های خارجی فرصتی ۹۰ روزه داده تا خود را به تحریم‌هایی که هفته گذشته علیه ایران اعلام شد، منطبق کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 16
کد خبر: ۳۳۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه اعلام کرد شرکت‌های خارجی برای انطباق با تحریم‌های تازه‌ای که هفته گذشته علیه ایران اعلام شد، فرصتی ۹۰ روزه دارند.

 

بر اساس اطلاعیه‌ای که در وبگاه خزانه‌داری آمریکا منتشر شده است، این فرصت سه ماهه روز ۹ آوریل (۲۱ فروردین) به پایان می‌رسد و طرف‌هایی که بعد از این تاریخ با تحریم‌ها همراهی نکنند، از سوی آمریکا با جریمه روبرو می‌شوند.

 

خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته تحریم‌های تازه‌ای علیه بخش صنعت، معدن و پارچه‌بافی ایران وضع کرد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با امضای یک فرمان اجرایی، به خزانه‌داری این اختیار را داده است که تقریبا هر نوع تجارت با ایران را در فهرست تحریم قرار دهد.

 

دولت آمریکا که اردیبهشت ماه سال گذشته به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد، در چارچوب سیاست موسوم به «فشار حداکثری» به صورت مداوم بر میزان تحریم‌ها علیه ایران افزوده است. منتقدان این سیاست می‌گویند این سیاست هرچند اقتصاد ایران را با چالش‌هایی روبرو کرده، اما به هیچ‌یک از دو هدف اصلی خود یعنی تغییر سیاست‌های منطقه‌ای ایران و وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به مذاکره با آمریکا، نرسیده است.

منبع: فارس

ارسال نظر