در دیدار وزرای امور خارجه ایران و ونزوئلا چه گذشت؟ مادورو: ونزوئلا درحال پیشرفت است؛ آمادگی برای دفاع از وطن افزایش می‌یابد افشاگری نیویورک‌تایمز از ردپای سیا برای حمله ترامپ به ونزوئلا پنتاگون: هگست در سلامت است هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد القسام: ۲ جسد اسرای اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود جزئیات دیدار احمد الشرع با پوتین در کرملین/ جولانی: به توافقات دو کشور احترام می‌گذاریم  تجاوز جنگنده‌های انگلیس به حریم هوایی عراق میدل ایست آی: ویتکاف می‌خواهد از دولت ترامپ کناره‌گیری کند گذرگاه رفح فردا پنجشنبه بازگشایی می‌شود ورود یگان دریایی ایران به جمهوری آذربایجان ویتکاف: توافق با ایران، اولویت سیاست خارجی ترامپ است عراقچی: بازگشت قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت وجاهت حقوقی ندارد حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان جهاد اسلامی در واکنش به اظهارات ترامپ: گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند؛ تهدید به خلع سلاح را هم نمی‌پذیریم

ظریف اعلام کرد: آمادگی ایران برای انتقال اجساد شهروندان اوکرینی

وزیر خارجه در تماس تلفنی همتای اوکراینی آمادگی ایران را برای انتقال اجساد شهروندان اوکرینی حادثه سقوط هواپیما و مشارکت متخصصان این کشور در تحقیقات مربوط به جعبه سیاه اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۲۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 16
کد خبر: ۳۳۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین امشب در یک تماس تلفنی در خصوص آخرین وضعیت سانحه هوایی اخیر گفتگو و تبادل نظر کردند. 

 

محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران در این گفتگو از آمادگی ایران برای انتقال اجساد شهروندان اوکرینی و نیز مشارکت دادن متخصصان این کشور در تحقیقات جعبه سیاه خبر داد.

 

وزیر امور خارجه اوکراین هم از اعلام سریع مسئولیت این سانحه و همکاری ایران در کلیه مراحل تشکر و قدردانی کرد.

 

به گزارش فارس، صبح روز چهارشنبه ۱۸ دی ماه یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به خطوط هوایی اوکراین با ۱۷۶ سرنشین حامل هموطنان ایرانی و شهروندانی از کانادا، سوئد، اوکراین، افغانستان و انگلیس پس از برخاستن از تهران به مقصد کی یف بر اثر خطای انسانی سقوط و همه سرنشینان آن جان باختند.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار