وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

علت افزایش قیمت جوجه یک‌روزه چیست؟

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه علت افزایش قیمت آن‌را افزایش تقاضای جوجه گوشتی برای تامین مرغ شب عید اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۲۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 17
کد خبر: ۳۳۷۳۷

محمدرضا صدیق‌پور، با بیان اینکه طبق سنوات گذشته افزایش تقاضای جوجه گوشتی برای تامین مرغ شب عید از ۱۵ دی ماه تا ۲۰ بهمن هر سال اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: امسال با پیش‌بینی تولید ۱۳۰ میلیون جوجه در دی ماه و ۱۴۰ میلیون در بهمن ماه نسبت به عدد ۱۲۱ میلیون جوجه در مدت مشابه سال گذشته، حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد اضافه تولید جوجه داشته‌ایم و جای هیچگونه نگرانی در تامین جوجه گوشتی مرغداران وجود ندارد و باید به افزایش تولید مرغ حاصل از این جوجه تولید شده توجه داشت.

 

وی ادامه داد: برای کنترل مدیریت تولید و تقاضا ابزاری وجود دارد، به طوری که انجمن جوجه یک‌روزه و اتحادیه سراسری مرغ گوشتی بایستی میزان تولید را برنامه‌ریزی کنند و توانایی کنترل تقاضای جوجه‌ریزی مرغداران گوشتی با رعایت فواصل جوجه‌ریزی را داشته باشند. در این میان می‌بایست از این ابزار برای مدیریت تقاضا بهتر استفاده می‌شد تا شرایط کنونی که موجبات افزایش تقاضا و در نهایت افزیش قیمت را در بر داشته، بهتر مدیریت می‌شد.

 

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه اضافه کرد: انجمن جوجه یک‌روزه طی مکاتبات متعدد آمادگی خود را به تشکل‌های مربوطه برای برون‌رفت از شرایط ناپایدار فعلی اعلام کرده است تا جوجه تولیدی در شرایط عادی و مدیریت شده در اختیار واحد‌های مرغ گوشتی قرار بگیرد.

 

وی ادامه داد: از ابتدای سال تلاش خود را برای تداوم و ثبات تولید و قیمت در طول سال انجام دادیم، بطوریکه قیمت جوجه یک‌روزه ابتدا توسط انجمن حدود ۳۰۰۰ تومان و قیمت اعلامی توسط تنظیم بازار ۲۵۵۰ تومان اعلام شد، که نسبت به قیمت ۲۴۵۰ تومان سال گذشته، حدود ۵ درصد رشد در نظر گرفته شد. البته انجمن به این قیمت اعتراض داشت.

 

صدیق‌پور تصریح کرد: ابتدای سال با افزایش تولید جوجه یک‌روزه و عدم جذب در بازار حدود ۵ ماه، جوجه با میانگین قیمت ۱۵۰۰ تومان فروخته شد که با تولید ۶۰۰ میلیون جوجه در ابتدای سال تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان زیان کردند.

 

وی در پایان گفت: امیدواریم با تعامل و برنامه‌ریزی و حضور موثر تشکل‌های مرغداران گوشتی و انجمن جوجه یک‌روزه در مراکز تصمیم‌گیر و ستاد تنظیم بازار به ثبات تولید و پایداری قیمت کمک کنیم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار