ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ادامه اعتراضات و اعتصابات در فرانسه

ادامه اعتراضات و اعتصابات در فرانسه با ادامه یافتن اعتصابات و اعتراضات فرانسه علیه یکی از طرح‌های دولت، موزه لوور پاریس به حالت تعطیل درآمد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۲۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 17
کد خبر: ۳۳۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ تجمع حدود صد معترض فرانسوی در مقابل ورودی موزه «لوور» در روز جمعه، این مجموعه را به تعطیلی کشاند.

 

موزه لوور اعلام کرد قرار بود امروز (جمعه) به‌ مناسبت پانصدمین سالگرد درگذشت «لئوناردو داوینچی» نقاش معروف ایتالیایی، نمایشگاه ویژه‌ای از آثار او به نمایش گذاشته شود.

 

شماری از معترضان که از کارکنان همین موزه هستند، در این تجمع به طرح دولت فرانسه برای اصلاح قانون حقوق بازنشستگان اعتراض کردند.

 

اعتراضات و اعتصابات نسبت به این طرح، حدود یک ماه و نیم به‌طور بی‌وقفه ادامه یافته است و بخش‌های مختلفی به‌ویژه حمل‌ونقل، آموزش و پرورش، بیمارستان‌ها و دادگاه‌ها را فرا گرفته است.

 

علاوه بر موزه لوور که روزانه میزبان ۳۰۰ هزار بازدیدکننده است، سایر قطب‌های گردشگری پاریس نظیر سالن‌های اپرا و برج «ایفل» نیز به حالت تعطیل درآمده‌اند.

 

«ادوارد فیلیپ» نخست‌وزیر فرانسه روز شنبه در نامه‌ای به اتحادیه‌های کارگری، اعلام آمادگی کرد که در صورت پذیرش برخی از شروط توسط معترضان، از افزایش دو ساله سن بازنشستگی به ۶۴ سال صرفنظر کند.

 

دولت فرانسه با این توجیه که نظام بازنشستگی در این کشور بیش از حد پیچده و ناکارآمد است، قصد دارد نظام یکپارچه‌ای حاکم کند که به ادعای پاریس می‌تواند کارایی بیشتری داشته باشد. منتقدان اما می‌گویند این طرح سن بازنشستگی را افزایش داده و میزان مستمری بازنشستگان را کاهش می‌دهد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار