آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی

مکاتبه با «سازنده جعبه‌سیاه بوئینگ» / نرم‌افزار و تجهیزات بازخوانی جعبه‌سیاه تهیه می‌شود

مکاتبه با «سازنده جعبه‌سیاه بوئینگ» / نرم‌افزار و تجهیزات بازخوانی جعبه‌سیاه تهیه می‌شود رئیس کمیسیون بررسی سانحه سازمان هواپیمایی با بیان اینکه برای بازخوانی جعبه سیاه بوئینگ ۷۳۷ در کشور نیازمند دریافت نرم‌افزار‌های مربوط به جعبه‌سیاه بودیم، گفت: در این‌باره با سازنده جعبه سیاه مکاتبه کردیم و پاسخ گرفتیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 18
کد خبر: ۳۳۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در تشریح آخرین وضعیت بررسی سانحه بویینگ ۷۳۷ اوکراینی اظهار داشت: روند بررسی‌ها ادامه دارد، اما آخرین کاری که انجام شده آن است که از کارخانه سازنده جعبه سیاه درخواست کرده‌ایم که به ما اعلام کنند برای بازخوانی جعبه سیاه، چه نرم‌افزاری لازم است.

 

وی با اشاره به اینکه بوئینگ ۷۳۷ سانحه دیده هواپیمای جدیدی است و بازخوانی جعبه سیاه آن تجهیزات خاص می‌طلبد، افزود: پس از پاسخ کارخانه سازنده، فهرست این نرم‌افزار‌ها را به مسئولان مربوطه ارائه دادیم تا اگر می‌خواهند بازخوانی جعبه سیاه در داخل کشور انجام شود، این نرم‌افزار‌ها را تهیه و خریداری کنند تا عملیات بازخوانی در کشور انجام شود.

 

رئیس کمیسیون بررسی سانحه سازمان هواپیمایی با بیان اینکه سازنده قطعه جعبه سیاه همکاری لازم را با ما داشت، افزود: فهرست یک سری تجهیزات و برنامه‌های لازم برای نصب کابل‌ها و دانلود و همچنین بازسازی، به مسئولان ارائه داده‌ایم تا خریداری شو‌د و همزمان در حال مذاکره با برخی متخصصان داخلی هستیم تا با این تمهیدات بازخوانی جعبه‌سیاه در کشور انجام شود.

 

رضایی‌فر با بیان اینکه تیم بررسی سانحه بوئینگ ۷۳۷ اوکراینی با مدیریت سازمان هواپیمایی کشوری در حال انجام ادامه روند بررسی سانحه است، گفت: نمایندگان کشور‌های اوکراین و کانادا هم در جلسات تیم بررسی سانحه در کنار ما حضور دارند؛ بنابراین گزارش، رئیس کمیسیون بررسی سوانح هوایی سازمان هواپیمایی پیش از این نیز در پاسخ به این سوال که نماینده معرفی شده از سوی آمریکا وارد بررسی سانحه در ایران می‌شود، گفته بود: «نفر پاسخگوی» آمریکایی قرار نیست به ایران بیاید.

 

به گفته رضایی‌فر جعبه سیاه شامل نوار مکالمات خلبان و نوار پارامتر‌های موتور (FDR&CVR) هنوز باز نشده است، تیم بررسی سانحه باید همه جوانب را مورد بررسی قرار دهد که قاعدتا این فرایند زمان‌بر خواهد بود و تکمیل گزارش سانحه احتمالا یک سال زمان می‌برد. علت وقوع این سانحه باید ریشه‌یابی می‌شود تا اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه در دستور کار دستگاه‌های مختلف قرار گیرد.

 

‌رضایی‌فر گفته بود: کشور‌های کانادا، آمریکا و اوکراین در سایت‌های مرتبط اعلام کرده‌اند که تا کنون بررسی سوانح در ایران مطابق با تمام استاندارد‌ها بوده است؛ در هیچ یک از گزارش‌های سوانح قبلی سانسور نداشتیم، در بررسی سانحه بویینگ ۷۳۷ هم نمایندگان اوکراین، کانادا و بازپرسان ویژه حضور دارند و از تمام موضوعات مستندبرداری می‌کنند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار