ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

دلیل محرومیت فوتبال ایران اعلام شد

در روزهای اخیر اخباری درباره محرومیت فوتبال ایران منتشر شد ولی دلیل این که چرا کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) چنین تصمیمی برای گرفتن میزبانی از تیم‌های ایرانی گرفته است مشخص نشده بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۹ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 19
کد خبر: ۳۳۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،  بعد از تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر محرومیت فوتبال ایران از میزبانی و اینکه تیم‌های ایرانی حق میزبانی ندارد و باید در یک زمین بی طرف به مصاف حریفان خود بروند  روزنامه الشرق الاوسط عربستان از دلیل تصمیم اخیر کنفدراسیون فوتبال آسیا علیه فوتبال ایران سخن به میان آورد.

 

 کنفدراسیون فوتبال آسیا قبل از مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا تصمیم دارد که امتیاز میزبانی را از ایران بگیرد و اعلام کرد که برگزاری بازی‌های فوتبال در این کشور ممنوع خواهد بود و تیم‌های ایرانی نمی‌توانند در لیگ قهرمانان آسیا از حریفان خود میزبانی کنند.

 

این روزنامه اعلام کرد که دلیل تصمیم اخیر AFC این بوده که شرکت‌های هواپیمایی کشور‌های مختلف بعد از اتفاقی که برای هواپیمای اوکراینی افتاد از سفر کردن به ایران خودداری می‌کنند.

 

کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز تصمیم نهایی خود را درباره باشگاه‌های ایرانی اعلام خواهد کرد.

 

هر چهار باشگاه ایرانی پدیده، استقلال، پرسپولیس و سپاهان اعلام کرده‌اند که در صورت تایید تصمیم اخیر کنفدراسیون فوتبال آسیا، در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا نخواهند کرد.

ارسال نظر