پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد سازمان تعزیرات حکومتی: افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد

علت استعفای مدیر عامل رایتل چه بود؟ لغو مدیریت پیمان بر سر دو راهی

مدیرعامل رایتل استعفای خود را به رئیس هیئت‌مدیره رایتل ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 25
کد خبر: ۳۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی عطوفی؛ مدیر عامل اپراتور سوم ارتباطی ظاهرا از ادامه فعالیت در این اپراتور که قرار بود به شکل مدیریت پیمان صورت گیرد، منصرف شده است.

لذا در همین راستا استعفانامه‌ای را تسلیم رئیس هیئت مدیره این اپراتور کرده است؛ عطوفی در نامه استعفایش به کاظمی؛ رئیس هییت مدیره رایتل آورده «احتراما همانگونه که مستحضر می‌باشید ورود اینجانب به رایتل با درخواست مدیرعامل محترم وقت شستا آقای مهندس لطفی در راستای اجرایی شدن قراداد مدیریت پیمان صورت پذیرفت.»

وی در ادامه متن نامه استعفایش تاکید کرده است «با توجه به مذاکره با آقای دکتر رضوانیفر و تغییرات اخیر در شرکت محترم شستا و عدم عزم عملی شستا در تامین منابع مالی لازم برای حیات شرکت، به این باور رسیدم که امکان تحقق موضوع نیست لذا جهت همراهی با مدیریت عالی شستا برای پیاده سازی راه کارهای مدنظر ایشان، بدین وسیله استعفای خویش را از مدیرعاملی رایتل خدمتتان تقدیم کرده و ضمن تشکر از تمامی حمایت ها و اقدامات حضرتعالی و اعضای محترم هیات مدیره، معاونین، مدیران و همکاران گرامی رایتل، موفقیت شرکت رایتل را از خداوند متعال خواستارم.»

مدت‌ها پس از فراخوان واگذاری مدیریت رایتل به شکل مدیریت پیمان، تکلیف این قرارداد مشخص نشده و با توجه به اینکه شیوه مذکور، برای نخستین بار است در حوزه ارتباطات کشور پیاده‌سازی می‌شود، به نظر می‌رسد که تغییرات ساختار مدیریتی شستا چندان موافقتی بر سر این نوع مدیریت ندارد و همچنان مدیریت اپراتور سوم در صورت موافقت با این استعفا، بلاتکلیف خواهد بود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر