سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

خطای سفیر انگلیس محرز شد/ برخورد‌های سخت‌تری در راه است

خطای سفیر انگلیس محرز شد/ برخورد‌های سخت‌تری در راه است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس محتوای جلسه این کمیسیون درباره مداخلات سفیر انگلیس در امور ایران را توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۳۰ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 20
کد خبر: ۳۴۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه این کمیسیون با نهاد‌های مربوط درباره مداخله سفیر انگلیس در تجمعات مقابل دانشگاه امیرکبیر توضیح داد: امروز نشستی با حضور نمایندگان وزارت امور خارجه، وزارت اطلاعات، ستاد کل نیرو‌های مسلح، سازمان اطلاعات سپاه و دستگاه‌های مربوط برگزار و مباحث مشروحی در این موضوع مطرح شد.

 

او ادامه داد: آنچه مسلم است اعمال فشار، محدود سازی و برخورد سختگیرانه بر این کشور است تا در این موارد در امور جمهوری اسلامی دخالت نکنند.


رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: سفیر انگلیس در انجام وظایف دیپلماتیک خود خطا داشته است؛ سفرا و دیپلمات‌ها در خانه، سفارت و خودروی دیپلماتیک شان مصونیت دیپلماتیک دارند و خارج از این سه باید بر اساس ضوابط کشور میزبان رفتار کنند.


ذوالنوری گفت: آن اجتماع که سفیر انگلیس در آن حضور یافت و هنجارشکنانه، غیرقانونی و براندازانه بوده است و حتی حضور شهروندان هم غیرقانونی به شمار می‌رفته است در نتیجه حضور سفیر انگلستان را هم امری خارج از محدوده قانون می‌دانیم.


او افزود: به همین دلیل خطای آنها محرز است و تذکره و تذکر صورت پذیرفت و برخورد‌های سخت تری هم به حول و قوه الهی خواهد شد.


رئیس کمیسیون امنیت ملی در پایان یادآور شد: موضوع اخراج سفیر در کمیسیون تصمیم گیری نشد و به بعد موکول شده است.


منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار