واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

اذعان پنتاگون به افزایش نیرو‌های آسیب‌دیده آمریکایی پس از حمله ایران

بر اساس گزارش واشنگتن پست، سخنگوی پنتاگون به تعداد این سربازان اشاره نکرده، اما پیش از این وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده بود ۱۱ سرباز آمریکایی برای مداوا به خارج از عراق اعزام شده‌اند و اکنون تعداد این سربازان افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پنتاگون دو هفته پس از حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی عین‌الاسد اذعان کرد که به تعداد سربازان آمریکایی آسیب‌دیده از این حمله که برای مداوا از عراق خارج شده‌اند، «افزوده شده است».

 

بر اساس گزارش واشنگتن پست، سخنگوی پنتاگون به تعداد این سربازان اشاره نکرده، اما پیش از این وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده بود ۱۱ سرباز آمریکایی برای مداوا به خارج از عراق اعزام شده‌اند و اکنون تعداد این سربازان افزایش پیدا کرده است.

 

در حالی پنتاگون به اعزام سربازان مصدومش به بیمارستانی در آلمان اذعان کرده که دونالد ترامپ ساعاتی پس از حمله ایران در پاسخ به ترور شهید سپهبد سلیمانی، در واکنشی عجولانه گفته بود نیرو‌های نظامی آمریکایی مستقر در پایگاه عین الاسد در «امنیت» کامل به سر می‌برند و این حملات آسیبی به آن‌ها وارد نکرده است.

ارسال نظر