پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

اذعان پنتاگون به افزایش نیرو‌های آسیب‌دیده آمریکایی پس از حمله ایران

اذعان پنتاگون به افزایش نیرو‌های آسیب‌دیده آمریکایی پس از حمله ایران بر اساس گزارش واشنگتن پست، سخنگوی پنتاگون به تعداد این سربازان اشاره نکرده، اما پیش از این وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده بود ۱۱ سرباز آمریکایی برای مداوا به خارج از عراق اعزام شده‌اند و اکنون تعداد این سربازان افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پنتاگون دو هفته پس از حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی عین‌الاسد اذعان کرد که به تعداد سربازان آمریکایی آسیب‌دیده از این حمله که برای مداوا از عراق خارج شده‌اند، «افزوده شده است».

 

بر اساس گزارش واشنگتن پست، سخنگوی پنتاگون به تعداد این سربازان اشاره نکرده، اما پیش از این وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده بود ۱۱ سرباز آمریکایی برای مداوا به خارج از عراق اعزام شده‌اند و اکنون تعداد این سربازان افزایش پیدا کرده است.

 

در حالی پنتاگون به اعزام سربازان مصدومش به بیمارستانی در آلمان اذعان کرده که دونالد ترامپ ساعاتی پس از حمله ایران در پاسخ به ترور شهید سپهبد سلیمانی، در واکنشی عجولانه گفته بود نیرو‌های نظامی آمریکایی مستقر در پایگاه عین الاسد در «امنیت» کامل به سر می‌برند و این حملات آسیبی به آن‌ها وارد نکرده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار