ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

واکنش آمریکا به تعیین جایزه برای کشتن ترامپ

واکنش آمریکا به تعیین جایزه برای کشتن ترامپ یک مقام وزارت خارجه آمریکا به پیشنهاد نماینده مجلس شورای اسلامی برای اعطای جایزه به هر کسی که ترامپ را از میان بردارد، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رابرت وود نماینده آمریکا در امور خلع سلاح تعیین جایزه سه میلیون دلاری از سوی نماینده مردم کهنوج در مجلس را "اقدامی مضحک" خواند؛ و که کشورش تاکنون در سراسر جهان هزاران اقدام تروریستی انجام داده و آخرین مورد آن نیز ترور سردار شهید سلیمانی بود، مدعی شد پیشنهاد نماینده پارلمان کشورمان "نشان دهنده تروریستی بودن نظام ایران است. "

 

بنابرگزارش؛ آمریکا در یک اقدام تروریستی و در یک حمله هوایی در خاک عراق سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران را که به شکل رسمی مهمان دولت عراق بود، ترور کرد که با خشم و اقدامات تلافی جویانه کشورمان مواجه شد.

 

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این اقدام تروریستی پایگاه آمریکایی عین‌الاسد را هدف حملات موشکی خود قرار داد.

 

احمد حمزه، نماینده مردم کهنوج کرمان در مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه گفت که از طرف مردم استان کرمان، (زادگاه سردار سلیمانی) به هرکسی که دونالد ترامپ را از میان بردارد، جایزه سه میلیون دلاری اعطا خواهد کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار