۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی

جلسه محرمانه مقامات آمریکایی در مورد ایران با سنا

مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا هفته آینده در نشستی محرمانه با اعضای کمیته روابط خارجی مجلس سنا سیاست‌های دولت این کشور در قبال ایران را توضیح خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 25
کد خبر: ۳۴۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام‌های وزارت خارجه آمریکا قرار است در جلسه‌ای محرمانه با اعضای مجلس سنا توضیحاتی درباره سیاست دولت این کشور در قبال ایران ارائه کنند.

 

 مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا هفته آینده در نشستی محرمانه با اعضای کمیته روابط خارجی مجلس سنا سیاست‌های دولت این کشور در قبال ایران را توضیح خواهند داد.

 

به نوشته خبرگزاری رویترز، «برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران بلندپایه‌ترین مقام وزارت خارجه آمریکا است که جلسه‌ای که سه‌شنبه هفته آینده برگزار می‌شود حضور خواهد داشت.

 

«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا که قرار است چهارشنبه راهی اوکراین شود در این جلسه نخواهد بود.

 

اعضای ارشد مجلس سنا گفته بودند قصد دارند در هفته جاری بر سر قطعنامه‌ای که به دنبال کاستن از اختیارات جنگی دونالد ترامپ علیه ایران است رأی‌گیری برگزار کنند. با این حال، هنوز مشخص نیست این رأی‌گیری چه زمانی برگزار خواهد شد.

 

مجلس نمایندگان آمریکا که اکثریت کرسی‌های آن در اختیار نمایندگان دموکرات است چند هفته پیش این قطعنامه را به تصویب رساند.

 

تصویب این قطعنامه پس از تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا در نتیجه شهادت سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمله پهپادی آمریکا صورت گرفت.

 

دولت ترامپ مدعی شده دلیل تصمیم به ترور سردار سلیمانی «تهدید قریب‌الوقوعی» بوده که او قصد داشته برای منافع آمریکا در منطقه ایجاد کند.

 

مقام‌های دولت ترامپ از جمله پامپئو در نشستی توضیحی که ماه گذشته میلادی برگزار شد نتوانستند اعضای کنگره را در خصوص وجود تهدیدی قریب‌الوقوع از جانب سردار سلیمانی قانع کنند.

 

«مایک لی»، نماینده مجلس سنای آمریکا بعد از این نشست توضیحی گفت این بدترین جلسه‌ای بود که ظرف ۹ سال گذشته در این مجلس سنا شاهد آن بوده است.

منبع: فارس

ارسال نظر