بازداشت ۱۸ نفر از مخلان امنیت عمومی در لرستان مرخصی پزشکان و پرستاران لغو شد مصاحبه‌های دکتری دانشگاه تهران لغو شد آخرین تصمیمات در مورد امتحانات پایان‌ترم دانشگاه شریف سازمان غذا و دارو: داروخانه‌ها طبق روال عادی به ارائه خدمات ادامه می‌دهند چه اقداماتی در فضای مجازی در زمان جنگ جرم است؟ دستور به دادستان‌های کشور برای تامین امنیت و برخورد با جاسوسان رژیم اسرائیل  تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان امروز / داوطلبان هرچه سریعتر برای ثبت‌نام اقدام کنند رگبار باران و کاهش نسبی دما در ۱۳ استان موتورسیکلت پرنده در چین رونمایی شد کندوان یک طرفه است؛ ترافیک سنگین در راه‌های مازندران دو نیروی تامین اجتماعی در منزل خود به شهادت رسیدند توضیح دانشگاه علوم شهید بهشتی درباره آسیب یکی از ساختمان‌های خوابگاهی در حمله اسرائیل  نتایج اولیه آزمون دستیاری اعلام شد ذخایر کافی دارو در کشور؛ ارز دارو تامین شده است

آلودگی هوا تا حد ناسالم برای گروه‌های حساس در ۴ شهر

صادق ضیائیان در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز در برخی نقاط غرب کشور، جنوب‌غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی، شمال‌شرق و شرق کشور شاهد بارش برف و باران و وزش باد شدید موقت هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 25
کد خبر: ۳۴۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است، گفت: از امروز تا سه‌شنبه در تهران، اراک، کرج و اصفهان، غلظت آلاینده‌های جوی افزایش می‌یابد.

 

صادق ضیائیان در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز در برخی نقاط غرب کشور، جنوب‌غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی، شمال‌شرق و شرق کشور شاهد بارش برف و باران و وزش باد شدید موقت هستیم.

 

وی ادامه داد: امروز در استان‌های ساحلی خزر بارش باران ادامه دارد و در ارتفاعات استان‌های ساحلی شاهد بارش برف هستیم.

 

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی بیان کرد: خلیج فارس و تنگه هرمز در سه روز آینده مواج است و فردا تا سه‌شنبه دریای عمان مواج خواهد بود.

 

ضیائیان افزود: فردا بارش برف و باران در شرق و جنوب‌شرق کشور ادامه خواهد داشت، همچنین روز آینده در استان‌های جنوبی کشور و نواحی خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

 

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است، گفت: از امروز تا سه‌شنبه در تهران، اراک، کرج و اصفهان غلظت آلاینده‌های جوی افزایش می‌یابد.

 

وی با اشاره به کاهش کیفیت هوا تا حد ناسالم برای گروه‌های حساس، افزود: توصیه می‌شود خودداری از تردد غیرضروری در سطح شهر خصوصاً برای کودکان، افراد مسن و بیماران تنفسی و قلبی و اتخاذ تمهیدات لازم برای کاهش تردد شهری در دستور کار باشد.

 

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز چهارشنبه با وزش باد، کاهش غلظت آلاینده‌های جوی را خواهیم داشت.

 

وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود و فرداشب آسمان تهران صاف است، همچنین روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه نیز آسمان تهران تقریبا صاف است؛ بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۷ درجه و ۲ درجه زیرصفر خواهد بود.

 

ضیائیان اظهار داشت: فردا بندرعباس با بیشینه دمای ۲۲ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۱۶ درجه زیرصفر و اردبیل با کمینه دمای ۱۳ درجه زیر صفر سردترین مراکز استان خواهد بود؛ همچنین فردا در ۲۷ استان کمینه دما صفر و زیرصفر درجه خواهد بود.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار