اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

تکمیل زیرساخت ها برای راه اندازی ارز ملی

دبیر کل بانک مرکزی گفت: مطالعات و بررسی‌ها درباره تکنولوژی بلاکچین انجام و نظاماتی هم تعریف شده که در حال نهایی شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 26
کد خبر: ۳۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ محمد طالبی در پاسخ به این سوال که مطالعات و بررسی‌ها درباره تکنولوژی بلاکچین در بانک مرکزی در چه مرحله‌ای قرار دارد، خاطرنشان کرد: در بانک مرکزی ایران بررسی و مطالعات خوبی درباره آن انجام و نظاماتی هم تعریف شده که در حال نهایی شدن است. به هر حال بحثی داریم به عنوان CryptoCurrency که مبتنی بر تکنولوژی بلاکچین هست، اما خود تکنولوژی بلاکچین علاوه بر ارزهای رمزینه، زمینه‌های دیگری را نیز در حوزه مالی فراهم می‌کند که این دومی مهمتر است و در بانک مرکزی در حال بررسی ضوابط و مقررات آن هستیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تصمیمی راجع به ارز ملی مبتنی بر بلاکچین در بانک مرکزی اتخاذ شده یا خیر، گفت: مطالعاتی که درباره بلاکچین در بانک مرکزی انجام می‌شود متمرکز است و نتایجش هر چه باشد،‌اعم از ارز رمزینه ملی یا قواعد درباره ارزهای جهانروا اعلام می‌شود، چراکه هنوز مطالعات به مرحله مقررات‌گذاری نرسیده است.

دبیر کل بانک مرکزی تاکید کرد: موضوع ارز رمزینه فضای خاصی است و ساده‌ نیست، لذا به نظر می‌آید نمی توان خیلی زود درباره آن قضاوت کرد، بلکه نیازمند بررسی بیشتر است.

طالبی با اشاره به اینکه بحث CryptoCurrency ها (ارزهای رمزینه)ی جهانروا مطرح شده، ادامه داد:‌ هم اکنون کشورها به سمت CryptoCurrency های ملی و نشنال حرکت کرده‌اند که تحولاتی را ایجاد خواهد کرد و همچنین بازارهای سرمایه به سمت ابزارهایی رفته‌اند که مبتنی بر بلاک‌چین است.

وی درباره کارکرد همایش‌هایی که راجع به این موضوع توسط بانک مرکزی برپا می‌شود گفت که این همایش‌ها می‌تواند دیدگاه صاحب‌نظران را راجع به این مسئله جمع‌آوری کند که در عصر جدید مبتنی بر تکنولوژی بلاک‌چین، چه اتفاقی برای نظام مالی ما رخ خواهد داد؟

 

ارسال نظر
آخرین اخبار