وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

تولید گوشت قرمز کاهش یافت

طبق گزارش مرکز آمار، تولید گوشت قرمز در پاییز ۹۸ در کشتارگاه‌های رسمی به ۸۱.۴ هزار تن رسید که این میزان نسبت به پاییز سال گذشته ۳ درصد کاهش و نسبت به تابستان۹۸ به میزان۵.۷درصد رشد داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزیده نتایج فصل پاییز آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل پاییز ١٣٩٨ جمعاً ۸۱.۴ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

 

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۴۳.۲ هزار تن، ٥٣.١ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٢٩.٤ هزار تن، بز و بزغاله با ٦.٦ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ٢.٣ هزار تن، به‌ترتیب ٣٦.١ درصد، ٨.١ درصد و ٢.٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

 

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز سال ۱۳۹٨ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹٧ نشان‌دهنده کاهش ٣ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل بز و بزغاله ١۳ درصد، گاو و گوساله ٧ درصد، گاومیش و بچه‌گاومیش ٢٦ درصد و افزایش مقدار تولید گوشت برای گوسفند و بره ٤ درصد و شتر و بچه‌شتر ٦٣ درصد بوده است.

 

نتایج حاصل از این طرح نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها در فصل پاییز نسبت به فصل تابستان همین سال بیش از ۵.۷ درصد افزایش داشته است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار