تولید گوشت قرمز کاهش یافت-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

تولید گوشت قرمز کاهش یافت

طبق گزارش مرکز آمار، تولید گوشت قرمز در پاییز ۹۸ در کشتارگاه‌های رسمی به ۸۱.۴ هزار تن رسید که این میزان نسبت به پاییز سال گذشته ۳ درصد کاهش و نسبت به تابستان۹۸ به میزان۵.۷درصد رشد داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزیده نتایج فصل پاییز آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل پاییز ١٣٩٨ جمعاً ۸۱.۴ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

 

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۴۳.۲ هزار تن، ٥٣.١ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٢٩.٤ هزار تن، بز و بزغاله با ٦.٦ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ٢.٣ هزار تن، به‌ترتیب ٣٦.١ درصد، ٨.١ درصد و ٢.٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

 

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز سال ۱۳۹٨ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹٧ نشان‌دهنده کاهش ٣ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل بز و بزغاله ١۳ درصد، گاو و گوساله ٧ درصد، گاومیش و بچه‌گاومیش ٢٦ درصد و افزایش مقدار تولید گوشت برای گوسفند و بره ٤ درصد و شتر و بچه‌شتر ٦٣ درصد بوده است.

 

نتایج حاصل از این طرح نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها در فصل پاییز نسبت به فصل تابستان همین سال بیش از ۵.۷ درصد افزایش داشته است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر