قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند ۳۹ نماد بورسی از فردا مشمول عرضه اوراق اختیار فروش هستند گواهی ورود کالا به مناطق آزاد حذف شد + سند چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران + جدول میدری: تأمین کالا‌های اساسی در وضعیت پایدار است پورمحمدی: از هفته آینده پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ آغاز می‌شود قیمت طلا ۱۸ عیار/۷۵۰، امروز ۲۵ تیر ۱۴۰۳ رشد اقتصادی سال ۱۴۰۳ اعلام شد پاک نژاد: سهیمه و قیمت بنزین تغییری نخواهد کرد نوری‌قزلجه: پیش‌بینی می‌شود قیمت برنج داخلی متعادل شود آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین + جدول قیمت توقیف کشتی نفتکش خارجی حامل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق فراخوان وزارت صمت برای متقاضیان واردات خودرو‌های کارکرده خبر جدید از زمان واریز کالابرگ دهک ۴ تا ۷ / تا پایان تیرماه حساب همه یارانه‌بگیران شارژ می‌شود؟

تولید گوشت قرمز کاهش یافت

طبق گزارش مرکز آمار، تولید گوشت قرمز در پاییز ۹۸ در کشتارگاه‌های رسمی به ۸۱.۴ هزار تن رسید که این میزان نسبت به پاییز سال گذشته ۳ درصد کاهش و نسبت به تابستان۹۸ به میزان۵.۷درصد رشد داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزیده نتایج فصل پاییز آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل پاییز ١٣٩٨ جمعاً ۸۱.۴ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

 

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۴۳.۲ هزار تن، ٥٣.١ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٢٩.٤ هزار تن، بز و بزغاله با ٦.٦ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ٢.٣ هزار تن، به‌ترتیب ٣٦.١ درصد، ٨.١ درصد و ٢.٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

 

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز سال ۱۳۹٨ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹٧ نشان‌دهنده کاهش ٣ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل بز و بزغاله ١۳ درصد، گاو و گوساله ٧ درصد، گاومیش و بچه‌گاومیش ٢٦ درصد و افزایش مقدار تولید گوشت برای گوسفند و بره ٤ درصد و شتر و بچه‌شتر ٦٣ درصد بوده است.

 

نتایج حاصل از این طرح نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها در فصل پاییز نسبت به فصل تابستان همین سال بیش از ۵.۷ درصد افزایش داشته است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار