نامه ایران به گروسی در پی تهدیدات آمریکا علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا

واکنش سندرز به افشاگری بولتون

داوطلب ریاست جمهوری آمریکا در حالی که پرونده استیضاح دونالد ترامپ در محکمه سنا تحت رسیدگی قرار دارد، خواستار حضور جان بولتون مشاور اخراج شده کاخ سفید و ادای شهادت درباره رسوایی اوکراین گیت شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 27
کد خبر: ۳۴۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ برنی سندرز شامگاه یکشنبه به وقت محلی با پیوست کردن خبر نیویورک تایمز مبنی بر افشاگری‌های جدید جان بولتون درباره دستور رئیس جمهوری آمریکا برای توقیف کمک ۳۹۱ میلیون دلاری نظامی به کی‌اف، این مطلب را مطرح کرد.

 

این سناتور دموکرات، افزود: جان بولتون ادعا می‌کند ترامپ به او گفته است که تا زمانی که اوکراین به او در تحقیقات دموکرات‌ها کمک نکند، از ارسال کمک‌های نظامی خودداری خواهد کرد.

 

سندر تاکید کرد: سنا باید از بولتون به عنوان شاهد در فرایند استیضاح بشنود.

 

روزنامه نیویورک تایمز روز یکشنبه برملا ساخت «جان بولتون» مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید که دموکرات‌ها به شدت خواستار شهادت دادن او در محاکمه ترامپ هستند، در کتاب تازه‌اش که هنوز منتشر نشده افشاگری‌هایی علیه رییس جمهوری آمریکا انجام داده است. (اینجا)

 

بولتون در این کتاب که بخش‌هایی از آن به دست نیویورک‌تایمز رسیده، نوشته است دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در ما اوت ۲۰۱۹ (شهریورماه) به وی گفته بود که کمک نظامی ۳۹۱ میلیون دلاری به اوکراین را متوقف می‌کند.

 

بولتون نوشته که ترامپ علت این کار را مجبور کردن مقام‌های اوکراینی برای انجام تحقیقات علیه دمکرات‌های آمریکایی از جمله «جو بایدن» نامزد حزب دمکرات و جدی‌ترین رقیب ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ انجام می‌دهد.

 

در قطعنامه فرایند محکمه استیضاح ترامپ که با ارسال پرونده اتهامی وی از مجلس نمایندگان به تصویب اکثریت جمهوریخواهان رسید، دموکرات‌ها ۱۱ اصلاحیه پیشنهاد دادند که یکی از آن‌ها فراخواندن جان بولتون مشاور اخراج شده امنیت ملی بود، اما هیچ یک از این اصلاحیه‌ها، نتوانست از سد حامیان رئیس جمهوری آمریکا بگذرد.

 

جلسات رسمی محکمه استیضاح ترامپ از روز سه شنبه گذشته آغاز شد و دادستان‌های استیضاح یا همان مدیران استیضاح که منتخب مجلس نمایندگان هستند، در مدت سه روز و در مجموع، ۲۴ ساعت به تشریح موارد مربوط به دو اتهام "سوء استفاده از قدرت" و "اخلال در کار کنگره" پرداختند.

 

پس از آن، روز شنبه وکلای مدافع ترامپ نخستین دفاعیات خود را در مدت سه ساعت ارائه دادند و قرار است ادامه دفاعیات در روز دوشنبه به وقت محلی مطرح شود.

 

برکناری ترامپ از قدرت به ۶۷ رای نیاز دارد که با توجه به اکثریت ۵۳ نفری جمهوریخواهان در سنا، دور از انتظار به نظر می‌رسد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار