با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

قیمت گوشت گوسفند و گوساله در میادین میوه و تره‌بار

با وجود فروش گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومانی در سطح شهر که خطیب محترم نماز جمعه تهران نیز روز گذشته به آن اشاره داشتند، گوشت گوساله در میادین و بازار‌های میوه و تره بار با یک سوم قیمت سطح شهر و گوشت گوسفند نیز نصف قیمت سطح شهر عرضه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 26
کد خبر: ۳۴۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ؛  مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با اعلام اینکه این سازمان در خط مقدم جنگ اقتصادی با دشمن قرار دارد، گفت: با وجود فروش گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومانی در سطح شهر که خطیب محترم نماز جمعه تهران نیز روز گذشته به آن اشاره داشتند، گوشت گوساله در میادین و بازار‌های میوه و تره بار با یک سوم قیمت سطح شهر و گوشت گوسفند نیز نصف قیمت سطح شهر عرضه می‌شود.

سید سعید راد افزود: با وجود فروش گوشت در فروشگاه‌های سطح شهر به قیمت ۱۰۰ هزار تومان، قیمت گوشت در میادین و بازار‌های میوه و تره بار بسیار پایین‌تر است و به عنوان نمونه، ران گوساله منجمد وارداتی به قیمت ۲۹۵۰۰ هزار تومان یعنی کمتر از یک سوم و ران گوسفند گرم وارداتی به قیمت ۴۹ هزار تومان، یعنی نصف این مبلغ عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نیم شقه گوسفند گرم آسیای میانه در میادین میوه و تره بار به قیمت ۳۹۸۰۰ تومان و نیم شقه گوسفند گرم استرالیایی به قیمت ۴۴۴۰۰ تومان به فروش می‌رسد، اظهار کرد: به عبارتی، با مبلغ ۱۰۰ هزار تومان، خرید بیش از دو و نیم کیلوگرم گوسفند گرم آسیای میانه و بیش از دو کیلوگرم ران گوسفند گرم استرالیایی در میادین امکان پذیر است.

راد با بیان اینکه گوشت چرخ کرده مخلوط در میادین میوه و تره بار با قیمت ۳۷ هزار تومان عرضه می‌شود، تصریح کرد: این در حالی است که مرغ تازه تنظیم بازار به قیمت ۹۸۰۰ تومان و مرغ منجمد تنظیم بازار به قیمت ۸۹۰۰ تومان نیز به صورت روزانه در میادین توزیع می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با تاکید بر اینکه این سازمان در حدود امکانات و مقدورات خود با درک جنگ اقتصادی دشمن علیه مردم کشورمان، برنامه ریزی‌های لازم را برای مقابله با تحریم‌های دشمنان و فشار کمتر به شهروندان به عمل آورده است، خاطرنشان کرد: امروز جنگ اقتصادی را مهم‌تر از جنگ نظامی می‌دانیم و در شرایط معیشتی موجود، تمام تلاش خود را در خط مقدم جنگ اقتصادی با دشمن به کار گرفته‌ایم که در کنار مردم باشیم تا آن‌ها متحمل مشکلات کمتری شوند.

گفتنی است، اقدامات سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در کنترل و تعدیل قیمت محصولات مصرفی شهروندان، نه تنها موجب شده است تا این محصولات در میادین و بازار‌های میوه و تره بار نسبت به سطح شهر تا بیش از ۵۰ درصد ارزان‌تر عرضه شوند، بلکه بر کنترل قیمت در سطح شهر نیز موثر بوده است.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۴
0
0
میره عزیزم این گوشت کیلوی چهل تومانی کجاست
آخرین اخبار