تغییر روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس ایران + جزئیات  تراز نیروی انسانی آموزش و پرورش تغییر می‌کند/ تخصیص ۷۰ درصد اعتبار سرانه مدارس شبانه‌روزی راهکار‌های حقوقی محاکمه رژیم صهیونیستی در مراجع بین‌المللی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۹؛ هشدار نارنجی گرما در ۲۲ استان آموزش و پرورش: پلیس فتا انتشار زودهنگام سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم

تهرانی ها چقدر از کل داروی کشور را مصرف می کنند؟

استان تهران با بیشترین آمار جمعیتی کشور، بالاترین میزان مراجعات بیماران شهرستانی را دارد و همین مسئله باعث شده تا نیازهای دارویی در این استان نیز بیش از سایر استان ها محسوس باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه فتحی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، به ارائه گزارش تحلیلی از وضعیت و روند کمبود دارو و لوازم مصرفی بیمارستانی سه دانشگاه بر اساس گزارش ارائه شده در آخرین جلسه پرداخت.

 

وی، نمودار روند کمبود دارو و تجهیزات پزشکی سه دانشگاه تهران، ایران و شهید بهشتی را طی ماه‌های گذشته مرور کرد و گفت: نسبت به سال گذشته بازار دارو در وضعیت ثابتی قرار دارد.

 

در ادامه منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: ۳۳ درصد مصرف دارو در کل کشور مربوط به استان تهران است و تعامل دو طرفه با سازمان غذا و دارو و بازخورد کمبودهای دارویی به دانشگاه‌ها موجب دلگرمی است و این تعامل دو طرفه می‌تواند کمک کننده باشد.

 

فرزاد پیرویان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: آنالیز VEN در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارد و بر این اساس فرمولاری بیمارستان‌ها را سه لایه می‌کند و چون این موضوع هماهنگی خیلی نزدیک رؤسای تمامی بخش‌های بیمارستان‌ها و بخش دارویی را می‌طلبد یک مقدار چالش برانگیز است و این آنالیز الگوی مناسبی برای کل کشور خواهد شد.

 

وی همچنین گزارشی از جلسه ستاد توزیع دارو استان تهران پرداخت و افزود: این جلسه با حضور معاونین و مدیران مرتبط دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران، نمایندگان سازمان غذا و دارو، سازمان‌های بیمه گر پایه، انجمن داروسازان تهران و نمایندگان شرکت توزیع دارو در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

 

در ادامه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص ملاک انتخاب داروخانه‌های منتخب توزیع دارو توضیحاتی ارائه داد و نظرات انجمن داروسازان و اداره کل دارو سازمان غذا و دارو مطرح و مقرر شد در جلسات بازخوانی کمبودهای دارویی و تجهیزات پزشکی نماینده اداره کل دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین نماینده سامانه ttac حضور داشته باشند.

 

حاجی محمودی افزود: در خصوص مشکلات داروهای بیماران پیوندی چه در بحث دارو و چه در بحث تجهیزات، لازم است سازمان غذا و دارو ورود کند و برخی از داروهای مورد نیاز بیماران به لیست دارونامه رسمی افزوده و به سرعت پیگیری و اجرایی شود.

 

منبع: دنیای اقتصاد

ارسال نظر
آخرین اخبار