آش نخود برای روز‌های سرد و برفی-راهبرد معاصر

آش نخود برای روز‌های سرد و برفی

آش نخود از جمله آش‌های خوشمزه و مقوی می‌باشد که شاید کمتر در سفره‌ها دیده شود، اما به دلیل خاصیت‌هایی که دارد توصیه می‌شود در این روز‌های زمستانی آن را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 30
کد خبر: ۳۴۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، آش نخود از جمله آش‌های خوشمزه و مقوی می‌باشد که شاید کمتر در سفره‌ها دیده شود، اما به دلیل خاصیت‌هایی که دارد توصیه می‌شود در این روز‌های زمستانی آن را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید.


مواد لازم برای ۴ نفر

پیاز (نگینی خردشده) : ۲ عدد
گندم (پوست کنده و خیس شده) : یک پیمانه
نخود (خیس شده) : یک پیمانه
ماست : یک پیمانه
آب گوشت : یک پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری
پاپریکا : ۲ قاشق سوپ خوری
سبزی آش به دلخواه

طرز تهیه :

داخل تابه‌ای پیاز را به همراه روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

سپس به آن نمک و فلفل بزنید، پس از این که پیاز طلایی رنگ شد؛ گندم و نخود (از ۱۲ ساعت قبل با مقداری آب خیس و در این حین چند بار آب آن عوض شود) را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس در آن را بسته و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود و لعاب بیندازد.

 

بسته به ذائقه‌ می‌توان از سبزی آش نیز در این آش استفاده کرد.

 

آب گوشت را به مواد اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. ۳ دقیقه قبل از سرو، یک پیمانه از آش را بردارید و داخل کاسه‌ای با ماست مخلوط کنید سپس به آش بیفزایید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

 

بعد داخل ظرفی بکشید و با پاپریکا که از قبل در یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت داده شده است، تزیین و سرو کنید.

منبع: راه برترینها

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده