پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نوار غزه را بمباران کردند

خبرنگار الجزیره بامداد جمعه گزارش داد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک زمین کشاورزی در جنوب نوار غزه را بمباران کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 31
کد خبر: ۳۴۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ الجزیره لحظاتی پیش به نقل از خبرنگار خود گزارش داد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک زمین کشاورزی در شهر «رفح»، واقع در جنوب  نوار غزه را بمباران کرده‌اند. 

 

روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست با تأیید این خبر گفت که «ارتش اسرائیل»، در واکنش به حمله راکتی از غزه مواضع جنبش مقاومت حماس را بمباران کرده است. 

 

این روزنامه مدعی شده جنگنده‌های صهیونیستی چندین موضع حماس را هدف قرار داده‌اند. طبق این ادعا یکی از این هدف‌ها یک ساخت زیرزمینی بوده است. 

 

ساعاتی قبل‌تر، بامداد جمعه منابع خبری از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در چندین نقطه از جنوب فلسطین اشغالی خبر داده‌اند. 

 

گزارش برخی از رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای چند انفجار در جنوب فلسطین اشغالی حکایت دارد. یک سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک ۳ راکت به سمت شهرک‌های مجاور غزه خبر داد.

 

این رسانه‌ها گزارش دادند آژیرهای هشدار در شهر «سدروت»، «دانشگاه ساپیر» (در سدروت)، شورای منطقه‌ای «نگب» و چند کیبوتص (دهکده‌های اشتراکی) در مناطق اطراف به صدا درآمده است. 

 

شبکه خبری المیادین گزارش داد یک نفر بر اثر سقوط راکت در منطقه سدروت مجروح شده که حال او وخیم گزارش شده است. 

 

روزنامه تایمز اسرائیل در توضیحات تکمیلی  مدعی شد هیچ فردی در اثر این حمله راکتی مستقیماً مجروح نشده، اما نوازدی که مادرش در حال فرار به سمت پناهگاه بوده از ناحیه سر دچار آسیب شده است.

 

این روزنامه صهیونیستی مدعی شده سامانه گنبدآهنین دو فروند از راکت‌های شلیک‌شده را رهگیری و منهدم کرد. راکت سوم در منطقه‌ای غیرمسکونی فرود آمد. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار