جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

رایزنی «هنیه» و «لاوروف» درباره سه پرونده مهم

رئیس دفتر سیاسی جنبش فلسطینی حماس در دیدار با وزیر خارجه روسیه در مسکو درباره سه پرونده مهم بحث و تبادل‌نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ هیأتی از حماس به دعوت وزارت خارجه روسیه و به ریاست «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی این جنبش به روسیه سفر کرده است.

 

بر اساس حماس امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد، هنیه و هیأت همراه با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه دیدار کرده‌اند و در این دیدار «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر خارجه و فرستاده رئیس‌جمهور روسیه در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا نیز حضور داشته‌اند.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «دو طرف درباره سه پرونده اصلی یعنی معامله قرن، آشتی فلسطینی و تحقق وحدت ملی و روابط دو جانبه بحث و تبادل نظر کردند».

 

حماس افزود، دو طرف در دیدگاه و مواضع اعلام شده درباره سه موضوع یاد شده اتفاق‌نظر داشته‌اند.

 

دیگر اعضای حماس که به همراه هنیه به مسکو رفته‌اند «صالح العاروری» معاون وی، «ماهر صلاح» مسؤول حماس در خارج و «موسی ابومرزوق» رئیس دفتر روابط خارجی این جنبش هستند.

 

«زیاد النخاله» دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین هم دعوتی رسمی از روسیه برای سفر به این کشور دریافت کرده است.

 

بر اساس گزارش «فلسطین الیوم»، در بیانیه جهاد اسلامی آمده، النخاله به این دعوت پاسخ مثبت داده و مقدمات لازم برای انجام سفر در حال اجراست.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر