شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

اعتصاب سراسری و برافراشتن پرچم‌های سیاه در نوار غزه

نوار غزه امروز (چهارشنبه) در اعتراض به طرح «معامله قرن» و به دعوت نیروهای ملی و اسلامی فلسطینی شاهد اعتصاب سراسری بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ادامه واکنش‌ها به رونمایی از طرح آمریکایی برای مسأله فلسطین موسوم به «معامله قرن» نوار غزه امروز (چهارشنبه) شاهد اعتصاب سراسری بود.

 

این اعتصاب به دعوت نیروهای ملی و اسلامی فلسطینی در تمام زمینه‌ها به استثنای سازمان‌های بهداشتی صورت گرفت.

 

در بیانیه نیروهای ملی و اسلامی آمده است: «کمیته پیگیری تصمیم به اعلام روز چهارشنبه به عنوان روز اعتصاب سراسری در تمام بخش‌ها در نوار غزه به جز وزارت بهداشت گرفت تا این پیام آشکار را به دشمن صهیونیستی-آمریکایی بدهد که این معامله شوم اجرایی نخواهد شد و ملت فلسطین با تمام شیوه‌ها در برابر این طرح تا ساقط کردنش خواهد ایستاد».

 

این کمیته در ادامه از برافراشتن پرچم‌های سیاه بر بالای منازل و سازمان‌های رسمی و دولتی به نشانه خشم مردمی و رد معامله قرن خبر داد و بر ادامه فعالیت‌ها و درگیری نامحدود به رژیم اشغالگر تا ساقط شدن معامله قرن تأکید کرد.

 

در ادامه این بیانیه آمده، معامله قرن حلقه‌ای جدیدی از حلقه‌ها توطئه آمریکا برای تسویه مسأله فلسطین و موجودیت فلسطینی‌ها در سرزمینشان است.

 

نوار غزه و کرانه باختری دیروز نیز شاهد تظاهرات ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی بود.

 

تظاهرات در خان‌یونس

وبگاه «الامد» اعلام کرد صبح امروز صدها نفر از اهالی خان‌یونس در جنوب نوار غزه دست به تظاهرات علیه معامله قرن زدند.

 

بر اساس این گزارش، معترضان لاستیک‌های خودرو آتش زدند، پرچم‌های فلسطین را برافراشتند و با در دست داشتن پلاکاردهایی طرح ترامپ را محکوم کردند.

 

از سوی دیگر معترضان فلسطینی در مناطق شرقی خان‌یونس به ویژه شرق «خزاعه» خود را به حصار مرزی با فلسطین اشغالی رسانده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر