استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

نماینده آیت الله سیستانی: معامله قرن را محکوم می‌کنیم و آن را ظالمانه می‌دانیم

نماینده آیت الله سید علی سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان در عراق، ضمن محکوم کردن طرح صلح تحمیلی آمریکا، این طرح را ظالمانه توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 31
کد خبر: ۳۴۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبدالمهدی الکربلائی» نماینده آیت الله سید علی سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان در عراق، به طرح صلح تحمیلی آمریکا موسوم به «معامله قرن» واکنش نشان داد.

 

شبکه خبری «العهد» به نقل از الکربلائی گزارش داد که مرجعیت دینی عراق به شدت، این طرح را محکوم می‌کند و آن را ظالمانه می‌داند.

 

وی همچنین تصریح کرد که مرجعیت دینی، حامی ملت فلسطین است تا بتواند حقوق مشروع خود را احقاق کنند.

 

نماینده آیت الله سیستانی هدف از این طرح را مشروعیت‌بخشی به اشغال اراضی بیشتری از فلسطین دانست و از کشورهای عربی و اسلامی و همه آزادگان جهان خواست که به مردم فلسطین کمک کنند.

 

الکربلائی در بخش دیگری از خطبه امروز نماز جمعه کربلا استفاده از خشونت علیه تظاهرات‌کنندگان مسالمت‌آمیز این کشور را محکوم کرد.

 

وی در عین حال تأکید کرد که مرجعیت دینی عراق، تعدی به نیروهای امنیتی، اموال عمومی و شخصی را محکوم می‌کند.

 

نماینده آیت الله سیستانی با اشاره به گذشت چهار ماه از اعتراضات مردم عراق، اعلام کرد که «تداوم این بحران و بی‌ثباتی سیاسی، اقتصادی و امنیتی به سود کشور و آینده فرزندان آن نیست».

 

الکربلائی تأکید کرد که باید با تسریع در تشکیل دولت جدید، مقدمات خروج از این بحران را فراهم کرد و دولت آینده باید، مورد اعتماد مردم باشد، بتواند وضعیت را آرام کند و اقدامات لازم را برای برگزاری انتخابات آزاد و شفاف در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهد.

 

وی در پایان تصریح کرد که باید برای اینکه مطالبات مردم را فهمید، به صندوقهای رأی مراجعه کرد و این اقدام، گزینه مناسبی در وضعیت کنونی است.  

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار